Ssozdmr Deletedmom_808 kendimiz yapıyoruz ama insulin gibii bak bende ilk 3gün zorlandım iğneyi sokarlen derin nefes al bence cok büyük etkisi oluyor daha rahat yapabiliyor insan 🤩 Sonra acımıyor anca morarmalar oluyo işte o kadar 🤩 Alışınca sıfır his oluyo hiç merak etme ben hep kendimi şu şekilde motive ettim ben en zor görevlerden birisi olan anne olmayı doğumu göze aldım bu iğne bana dokunur mu😅😂
Deletedmom_808 Ssozdmr bende şimdiden bebeğin sağlığı için diye kendimi motive ediyorum henüz başlamadık ama inşallah sağlıklı olur bu sefer
Ftrhn Deletedmom_808 2 düşükten sonra bende kanda pıhtılaşma çıktı az miktarda. Keseyi görünce başladık 6 haftalıkken sanırım. Her gün aynu saatte akşam karnımdan vuruyorum kendim
Irem5858 melegim01_ tamam canım sağlık ocağına va gittiğimde soracağım kol ve bacak için bi zatarı olurmu kılcal damara gelince yani
melegim01_ Irem5858 bacak daha rahat cnm ben hep ordan yaptım zaten iğne ucu kucuk ya buyuk damara gelmez bende bir defa enjektör ıcıne kan geldi hemsıreye sormuştum kılcal damara denk gelmıs demıstı ama 2 yDa 3 gun hemsıreler gözetiminde yap cnm
Deletedmom_808 halitefe dün regl günümdü canım Bi kaç gün önce test yaptım pozitif çıkınca dün hemen dr.un yanına gittim kan verdim pazartesi tekrar vercem yükselişine bakılcak kalp atışında başlıcam dedi dr
Deletedmom_808 Nesli97 bakalım ben napcam bu sefer sağlıklı olsun sağlıkla doğsun inşallah başka bişey istemiyorum
Deletedmom_808 halitefe inşallah o zamana kadar bişey olmaz inşallah kalp atışı olur sağlıklı olur inşallah tek istediğim bu
mrp2023 GezenTavuk_2 bilmiyorumki benim 3 tane genimde heterozigot çıktı doktorum kan sulandırıcıyı doğuma kadar kullan dedi
Katya1 Deletedmom_808 bende salı günü ilk kontrolüme gidince doktorum başlattı cnm, sağlık ocağında vurdurdum kendim yapamam yaa bugün kapalı gidemedim eşimde korkar yapamaz. Bu 2 gün yapmazsam bişey olurmu acaba 🤔
ElifFO Katya1 Bende kullanmaya başladım. Kendim yapmaya cesaret edemem ama eşime hem eczaneci anlatmış hem doktor anlattı koluma yapıyor eşim. Eşinde araştırsın bence yapımı kolay.
tahamommy Katya1 canım onu aksatmaman lazım kan sulandırıcı sonuçta pıhtıyı engelliyor 24 saat sonra etkisi geçiyor diyolar, bende en başından beri evde kendim yapıyorum bi kaç kez youtubedan videolar izledim sende izle aslında çok kolay yapması
halitefe Deletedmom_808 aslında zaten o döneme kadar giden akışını düzenlemek amaç doktorun normal kadın doğumcu mu perinatoloji uzmanı mı mümkünse perinatoloji uzmanına git o düzenlesin bu süreci hayır hem sonuçlarına baktım mthfr değil diğer genin sıkıntılı bir gen bence sen başka bir doktora git ipneyede başla benim tavsiyem