Btl41 bende hem özele hem ali kahyaya gidiyorum ilk gidişim nihal hanımaydı özel doktorun istediği hiç bir tahlili yapmadı ben hangi tahlili istersem onu yaparım dedi (en sorunlu doktormuş) ayrıca nihal hanım ikili test için gün al dedi 9-10 haftalıktım sanırım perinataolojiden gün vermediler sanırım ordaki bayanın sinirli anına denk geldim takipli hasta değilsin dediler sonra hastanede çalışan hemşire tanıdık sayesinde sıra aldım ve ikili testte girdim ve mehmet özsürmeli yaptı çok memnun kaldım eşimi de içeri aldı ve odada 15-20 dakika kadar kaldım inceledi ve bebeği döndürmek için uğraştı sonuçlarım içinde tanıdığın tavsiye ettiği itibar eminliye gittim sonuç kağıdım ise acıbademden geldi anlaşması varmış hastaneyle itibar bey eşimi içeri almadı eşinde olsa erkek almıyorum dedi çok sorun etmedim ama özele gidemeyenler için bence hoş değil bebeğin cinsiyetini söyledi ultrason kağıdını verdi eski tahlillerimi gösterdim tsh düşüktü dedim tekrar tahlil istedi kullandığım ilaçları sordu ve kan hapı yazdı hatta işlemleri hızlandırdı öğle tatiline gelmeden tahlilimi vereyim diye özele gitmemi sorun yapmadı fakat özeldeki gibi bir muamele olmuyor tabiki ama kimse de kimseyi aşağılamıyor ayrıntılı ultrason içinde gün aldım çalışıyorum gelip almam mümkün değil dedim yardımcı oldular saolsunlar hatta verdikleri gün için doktorun işi çıktığı için arayıp başka bir güne kaydırdılar muayene sırasında kayıt alan bir bayan arkadaş var çok yardımcı olmaya çalışıyor laborutuvardaki kan alan hanımefendi ise işinde mükemmel kendileri için özellikle arayıp memnun kaldığımı da belirttim aynı şekilde takipli hasta ne demekmiş prim ödüyorum diyerekte şikayetimi ettim.