Btl41 hunilimom rastgele bir doktora aldım internetten yorumlarını okudum az önce kadın acile gitmiş suyu azalmış durumu kötüymüş doktor su iç geçer diyip dalga geçip yollamış şikayetçi olmuş ve bende iptal etcem şimdi randevumu böyle doktor mu olur
Btl41 Rabia83 bende başlarda neler çektim iyi bi doktor bul yeter gerisi dua 🤗 sakın devlete gitme durumun varsa sadece moral bozuyorlar doktor önerebilirim özelde çok iyi biri
Rabia83 Btl41 akademi de Nuri bey var ondayım çok şükür çok da iyi bi dr canım.. dediğin gibi yapıyorum Allah’a tevekkül ettim.. yiyecek lokması varsa gelecek inşallah
Simbad Coolmom bende Nuri beye gidiyorum cok relax cok olumlu pozitif surekli insani rahatlatiyor boyle olunca
Gazell Btl41 Ayfer çoranin eşi cengiz beyi bilmem ama eşi iyiymiş daha önce açılan bir posta çok tavsiye eden olmuştu
Gazell Bende evrim yavuz parlagi hiç tavsiye etmiyorum soru sormaya bile gelmiyor derince araştırmada alikahyaya geliyormu bilmiyorum ama
Gazell Btl41 valla sorma kanım yokmuş sağlık ocağı doktor neden ilaç vermedi dedi doktora sordum nerdeyse odadan kovacakti beni ne bebeğimin kalp atışıni duydum ne gördüm kendi kendine bakıp kalk diyor muhattap olamıyorum bile