Mervesp Esmezgulcin93 kuzum bende persembe yaptım kan testi negatif cıktı bugün evde test yaptım pozitif
Esmezgulcin93 Mervesp ah nedir bu tahliller benim kan 5 çıktı ebeye sorduk sınır dedi pazartesi tekrar vericem
Lunapark Esmezgulcin93 biraz kuruma çizgisine de benziyorlar ama işte çok küçük değer oldupuniçin de olabilir emin olamıyor insan bet bşr şekilde.
Esmezgulcin93 Ben bu testlerden inanın çok yaptım 7 yıl boyunca sayısız hiç kuruma çizgisi görmedim bide sabah yapmıştım size şimdi çekip attım 🌹🥰
Lunapark Esmezgulcin93 evet fotoğrafta zaten daha da silik çıkıyor siz rengini daha iyi yorumlayabilirsiniz canlı haliyle 👍
Eda42_ Esmezgulcin93 Ben anlamadım burada değer 5 yazıyor ama referans aralığı çok fazla çıkmış hamilelik var mı yok mu doktor ne dedi
NurCeren00 Sebiha_tlk1 bi arkadaşımda olmuştu test silik çıktı, aynı gün kan verdi negatifti. Sonra regli olmadığı için tekrar test yaptı ve koyu çizgi çıktı. Aynı gün kese göründü. Ama umutlandırmak istemem. Farklı marka testle deneyebilirsin.
Burcak61 Sebiha_tlk1 adetime bir gün kala 48 ile öğrendim daha çok erken bence test yapmak için bekleyin ve awox la yapın testi