Mervesp Sebiha_tlk1 ben test yaptıklarında hata yaptıklarını düşünüyorum bana sonuc 2 saat sonrs cıkacak dediler 40 dakika da sonuç cıktı
Mervesp Sebiha_tlk1 valla canım ben hiç bir şey kullanmıyorum ama hep silik cıkıyor kimyasalda kanda cıkıyor diye biliyorum
DuruDefne_mommy Sebiha_tlk1 alabilirsen awox marka prodoctor al onlarda ben yalancı pozitif görmedim hiç
aryasal3429 Sebiha_tlk1 bendede vardı ben kendimi hamile sanıyordum çevremdekilerede hamileyim dedim okadar emindim adet oldum şok oldum
Sebiha_tlk1 Maalesef bunda tek çizgi çıktı kızlar negatif demekki neymiş daysdoctorla durateste güven olmuyormuşşş tam bir hayal kırıklığı🥺🥺🥺
Esmezgulcin93 Kızlar meraba bende transfer oldum dün 11.gündü sonucum 5 çıktı kaset test yapıyorum silik çıkıyo kafam allak bullak doktor negatif dedi araştırdım 5 sınırmış 1 hafta bekle adet olmassan bizi ara dediler bilginiz var mı acaba 🌹
Lunapark Esmezgulcin93 tam olarak bilgim yok ama eski eski okuduklarımdan aklımda kalan bilgilere göre 11.güne ilaç etkisi kalmıyordu sanırım.siz iki gğn sonra tekrar kan verin aynı yerde aynı saatte.Ümit verip üzmüş mü olurum bilmşyorum ama kimyasala falan dönüşmedşyse iki gğn sonra iki katına çıkar zaten inş.her şey gönlünüzce olsun 🙏🌸❤️
Lunapark Esmezgulcin93 5 gibi bir değerde testler silik çıkar zaten hatta zar zor çıkar testiniz hassasiyeti iyi olduğu için çıkıyordur.kaçıncı günden beri kaset test yaptınız..
Esmezgulcin93 Lunapark perşembe yaptım silik çıktı dün kan verdim bugün kaset yaptım silik çikti yine
Esradenizaltunbasss Sebiha_tlk1 prodoctor mu predictor mu markası predictor olan güzel ama diğerini bilmiyorum ama bugün daha doktoruma gittim ben idrar testlerini çok kabul görmüyorum kan verelim dedi aklınız da bulunsun en garanti kan
1oglanannesi Sebiha_tlk1 canim adetine 5 gün var daha test yalancı negativ göstermiş olmalı ben adetimin günü kan verdim 17 çıktı belki geç dölenmedir filan bekle sabrlı ol
Mervesp Esmezgulcin93 kuzum bende persembe yaptım kan testi negatif cıktı bugün evde test yaptım pozitif