startown Edizhr yok çok şükür ikisinde de hissetmedim.Aman Allah korusun😵💫.Zaten soruyorlar da ameliyata başlamadan
Edizhr startown valla bilmiyorum ya devlette genel de hissettik diyolarda korkuyorum ama herşeyi de görmek istiyorum rabbim ne gösterecek baklmm
User658383839 startown Allah razı olsun tam size yanıt veriyordum ki ameliyata alındım 😅 Teşekkür ederim kurtulduk çok şükür 🥰🌸 Allah’ım herkese nasip etsin 🥹
Fatmanur12345 User658383839 devlet hastanesinde mi canım nst sancı var mı benim ilk gebelik sezaryen istiyorum ama kendi isteğinle olmuyormuş bu arada sağlıkla bebisinize kavuşun insallah🤲🏻
User658383839 nevaneva teşekkürler.🌸sonrasından çok korkuyordum ama pek de öyle olmadı ilk ayağa kalkmam bile fazla zorlanmadım 🥹 halbu ki canım bir o kadar da tatlıdır. Ama ağrı oluyor tabi ki kalkarken otururken. Yattığın yerden falan.
User658383839 Fatmanur12345 evet canım devlet Hastanesi. Aynen devlet normal doğuma daha yatkın olduğu için 😐 bişi diyemicem. Benim bebeğim ters geldiği için sezaryan oldum ve nst de Baya bir sancim çıkıyordu
User658383839 startown çok teşekkür ederim canım 🌸❤️ Allah’ım geri de kalanlara yardım etsin inşallah 🙏🏼