DuruDefne_mommy Elifkoccc bende yeni aldım canım ovulasyona başladım ama jele henüz başlamadım yumurtlama dönemimi bekliyorum 🌸
DuruDefne_mommy Glsmshn ilişkiden once sıkılıp beklemek gerekmiyor mu yani biraz açık olucak ama vajinaya sıktıktan sonra 3 5 dk bekleyip sonrası ilişki olmuyor mu ben öyle duymuştum sanki
Glsmshn DuruDefne_mommy yani biz ilişkinin sonuna doğru sıktık beklemedik. Alırsanız kutuda kullanımı yazıyor ama bekleme falan yazmıyordu bilmiyorum
Akseec DuruDefne_mommy 1 yıldır dusunuyorum canim sebepsiz olmuyor bu ay asilama yaptim tutmadi 2. Yi yaptiracagim bu ay yeniden insallah🙏🏻
DuruDefne_mommy Akseec inşallah canım benim genelde ilk aşılama tutmuyornus 2. Tutuyormuş bi yerde duymuştum inşallah bebişin tutunur sana 🌸
Akseec DuruDefne_mommy insallahhh canim bende oyle duydum acikcasi bende ilkinde o kadar umutlu degildim cunku sans cok azmis bunda insallah olur kavusurum sen ne zamandır istiyorsun canim isminden anladigim kadariyla 2. Ye hazirlik🥰
DuruDefne_mommy Akseec evet inşallah kızım 5 buçuk yaşında galiba biraz bebek özledik 1 kere denedik olmadı bu ay ikinci deneme 🥰 bakalım hayırlısı