Elifkoccc Kızlar kullanıp işe yarayan hamile kalan oldu mu sipariş verdim bu ay kullanacağım olmazsa önümüzde ki ay çatlatma iğnesi olacağım son kez denemek istedim
-Miracle- Elifkoccc bende ilk hamileliğimde denedim ve tutdu gerçekten çok etkili ve yumurtlama günlerini iyi değerlendir
eylulll-98 Ikisinide kullandım, 2 kere hamile kaldım. Ama problemlerim olduğu için biri kürtaj, biri erken doğum oldu. Ama ürünleri çok güzel ve işe yarıyor
Elifkoccc -Miracle- Allah anneli babalı büyütsün inşallah Umut verdi tutması inşallah ben de hayırlı haber alırım 🤲🏻
-Miracle- Elifkoccc inşallah dileyen herkesin Rabbim gönlüne göre verir yumurtlama testlerinden vazgeçme bir ay olmadı diye ben iki kere aşılama yaptırdım olmadı ama ovulasyonda tutmustu kadının kanalında masajlar var yumurtlama onları yap pozisyonlar var onları dene ve yaptıktan değerlendirdikten sonra unutmaya çalış oldu mu olacak mı diye düşünmemeye çalış kendine ugraslar çıkar düşünmemek için sonrasını da rabbime bırak Rabbim dilesin yeter
Sahra1221 Elifkoccc kendi sitesinden aldım testleri gerçekten iyi. İki saat su alma ve aynı saatte yapmaya çalış. İlk idrar olmaz akşam 8 den sonra da yapma. İnşallh güzel sonuç alırsın🌸
Glsmshn Ben bir gebenin günlüğünün kaset ovulasyon testini ve gynosed jeli aldım bu ay kullandım yumurtlamayı çatlamayı gördüm jel ile değerlendirdim. İnşallah sağlıklı bir şekilde tutar 🙏🏻