Glsmshn sutlukahve_ yumurtlama masajı yapıyor muydun canım. Bol bol avakado muz fındık ye olgunlaşsın yumurtaların bir yandan da yumurtlama masajı yap. Döngünün kaçıncı günündesin kaç gün sürüyor toplamda
sutlukahve_ Glsmshn 21 yada 22.gun bugün evet yumurtlama masajı yapıyordum pike baya yakın çıktı tam olgulasmadan catlams denildi bıraktım bende masajı
Glsmshn Pcos varmıydı canım sende diğer başlıklarda sanırım öyle bişe okudum senden. Bence masajı yapmaya devam et. Ve avakado muz ye. Pcos varsa takviye alıyor musun yumurtaların kalitesi için. Kan değerlerin nasıl demir d vitamini folik b 12 falan
Zycey sutlukahve_ belki gördün farketmedin hem ben geçen ay kullandım pik gördüm olmadı bu ay kullanmadım zaten 2 günde bir ilişki olduğu için gerek duymadım adetimin 12. Günü doktotoruma gittim gel demişti yoğun kasık ağrılarımda vardı baktı yumurtalar çok güzel büyümüş sağdaki 20 mm dedi bugün yarın değerlendir dedi o günden beri işte iki günde bir değerlendirdim şimdi bekliyorum bakalım
sutlukahve_ Zycey bak canım olmadı ki pik ama en koyu olan gün yumurtlama belirtisi vardı ama anlamadm
Zycey Benimde demir düşük kansızlık Ferittin eksik kan ilacı aldım kullanıyorum pekmez vs bu ayda olmazsa rahim filmi çekecek
Zycey sutlukahve_ değerlendirdin mi peki o günü bazıları tek gün yumurtlayıp çatlıyor hemen herkesin ki iki üç gün sürmüyor canım
sutlukahve_ Zycey o günü değil ama birgün önce ve birgün sonrasını degerlendirdim ama o gün yumurtlama olmuş mu sence
Zycey sutlukahve_ canım yumurtlamışsın işte bir gün önce bir gün sonra da olur farketmez illa o gün olması zorunlu değil en azından yumurtalayabliyorsun benim gibi ama işte çatlıyor mu çatlamıyor mu belli değil orası bende takip etmedim
sutlukahve_ Zycey ay gerçekten mi ya herkes bana yumurtlama değil bu demişti bende umudumu kaynetmistim
sutlukahve_ Zycey sat 15 ti ama 16-17 gibi gösteriyor takvim hiçbir belirtim yok arada baş dönmesi yaşıyorum ama onunla alakası olduğunu düşünmüyorum malum oruç benim tansiyonum düşüyor galiba
Zycey sutlukahve_ hayır canım benimde böyle çıkıyordu zaten hissediyorsun ağrılardan benim kasıklarım patlayacak gibi oluyordu kz doktorumu aradım hatta ben iyi değilim dedi çağrıdı ertesi gün gittim yumurtan büyümüş çatlayacak dedi
sutlukahve_ Zycey bende o gün bel ağrısı hissettim regl olacak gibi ve akıntı gördüm psikolojik değilse tabi inşallah olur ya 🙏🏻
Zycey Aslında bi kızım var 9 yaşında ama unutmuşum herşeyi ne yaşadım ne hissettim o zamanlar ilkti diye hatırlamıyorum şuan ağrım var mıydı yok muydu 🙈
Zycey sutlukahve_ bende depremde düşürdüm bitane canım sağlıklıydı herşeyi ama düştü 7 haftalıktı stres korku soğukluk yolculuk vs hepsi üst üste geldi