sutlukahve_ Zycey ahahaha soğan suyuna ben artık guvenemiyorum ya kist patlattı fln diyenler olmuştu korkuyorum iyi bişey yapacaz derken kötü bişey yaparız fln
Birbebisannesi sutlukahve_ soğan şifadır ya. Ben de oilasyona başlamadan bir hafta önce. Tam bir hafta boyunca soğan kürü yaptım içtim belki de o işe yarayacak bilmiyoruz ki. Ben yumurtlamamı bile belki görmem diye düşünüyordum. Çünkü regli dönemim çok ağrılı ve sıkıntılı geçiyor her ay hap kullanıyorum
Birbebisannesi sutlukahve_ yani vücudumuza ilaç almadığınız sürece doğal bitkilerden evde yaptığınız şeylerden zarar geleceğini düşünmüyorum Soğan sarımsak maydonoz bunları her şekilde tüketilebiliriz diye düşünüyorum
Zycey sutlukahve_ hiç bişey olmaz canım saraçoğlu vs doktorlar tavsiye ediyor ve onların verdiği ilaçlardan daha iyi diye düşünüyorum çünkü doğal katkı yok içinde
Minik_04 sutlukahve_ gecen ayda oyleydi ama cikmadi hatta o zmn göğüs hassasiyeti şişkinliği fln cok fazlaydi ama gebelik cikmadi
sutlukahve_ Minik_04 ya göğüs hassasiyeti regl belirtisi de oluyor benimde öyleydi göğüs hassasiyeti vardı baya ama test yaptım negatif inşallah su mübarek ayın yüzü suyu hürmetine güzel haberler alırız
Zycey sutlukahve_ belki gördün farketmedin hem ben geçen ay kullandım pik gördüm olmadı bu ay kullanmadım zaten 2 günde bir ilişki olduğu için gerek duymadım adetimin 12. Günü doktotoruma gittim gel demişti yoğun kasık ağrılarımda vardı baktı yumurtalar çok güzel büyümüş sağdaki 20 mm dedi bugün yarın değerlendir dedi o günden beri işte iki günde bir değerlendirdim şimdi bekliyorum bakalım
Glsmshn Ben 4 mart pik gördüm 5 mart çatladı. Çatlamadan 10 gün geçsin ayın 15 16sı gibi kan testi yapcam bat 19. Bugün trendyoldan awox erken gebelik testi sipariş ettim o gelene kadarda 3-4gün geçer onu da yaparım 😂
Glsmshn sutlukahve_ yumurtlama masajı yapıyor muydun canım. Bol bol avakado muz fındık ye olgunlaşsın yumurtaların bir yandan da yumurtlama masajı yap. Döngünün kaçıncı günündesin kaç gün sürüyor toplamda