Datlum Kızlar 20+2 günlüğüm doğum temmuzda inşallah. bu tetonoz aşısı için beni aramadilar haftaya cuma da detayliya gidiyorum detaylidan önce mi sonra mı yaptırayım. Yaptiranlar ne zaman yaptırdınız.
minkmom_25 Datlum beni de aramadılar haftaya 21. Haftam bitiyor detaylıya gidip karma aşımı yaptırayım yoksa tetanoz mu onu soracağım. Ben karmadan yanayım 30. Haftada yaptırmak istiyorum ama bakalım
Datlum seyma0661 Ebru1234 ben de haftaya gideyim o zaman hareketleri çok net hissetmiyorum o yüzden kuskuda kalmıştım bebiş az daha buyusun mu diye
Suzunn Datlum merhaba hareketleri nasıl hissediyorsunuz ya ben hala anlamadım heraket mi karnımın sesimi diye
minkmom_25 Suzunn 20 den önce hissetmeniz zor. Oda zaten minik bi hareket onyüzden endişelenmeyin. Karnınızda gaz dolaşıyormuş gibi oluyor o da 😅 bana doktorum şey dedi çok hareketli hiç durmuyor hissediyor musun bu hareketleri? Ona rağmen ben de azıcık hissediyorum
Datlum Suzunn yani bir yere toplanır gibi oluyor yada pıt pıt vurur gibi genelde kasık da hissediyorum çok net değil ama anlaşılıyor
Suzunn minkmom_25 ya 19. Haftamdayım millet daha önce hissetmiş kontrole 1 hafta var ister istemez aklım takılıyor, bazen bende de gaz dolanıyor gibi oluyor ama onu bilmediğim için emin değilim 😂
minkmom_25 Suzunn anlamıyoruz bazen ☺️çok normal. Benim eşini yastık yapmış kendine ona vuruyor diye çok hissetmezsin dedi doktor
Papatya-01 İki doz şeklinde mi vuruluyor tetenoz aşısı tek vurulsa bişey olur mu acaba benimde iki hafta sonra vurdurmaya gidicem de
Melike1001 Datlum evet evet birinci 21. Haftada diğeri 25. Hafta da vuruldum dört hafta ara ile olacakmış öyle demişti doktorum. Aynı zamanda doktorum 20. Haftadan önce vurulma dedi
minkmom_25 Datlum devletin yaptığı iki doz tetanoz + difteri. Karma aşı dediğimiz tetanoz +difteri+boğmaca bu da 30. Haftalarda tek doz yapılıyor. Özel bi aşı ücretli ama çok pahalı değil.