Fatmanur12345 Aleyy_53 yok hayır tutmuyorum doktorlar da önermiyor bu haftalar bebeğin kilo iyi kilo aldığı haftalar
nurkarakass Fatmanur12345 evet benim midem hep rahatsızdı ama bu bambaşkaymış kııız, yatışmıyor aslaa 🥴 teşekkür ederizz 🥺 sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Annekuzusu06666 Fatmanur12345 maşallah Rabbim bizede görmeyi nasip etsin o günleri bugün ilk defa asla uyuyamadım biraz stres uğruna panikatağımı hissettim tabi ondan uyuyamadım
Fatmanur12345 Annekuzusu06666 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim canım sana şimdi zaman geçmiyordur ama bir bakmışsın sende 36 haftalardasin o zamanda zaman nasıl geçti dersin 😍😍😍🥹🥹
anne890 Fatmanur12345 34+5 olduk bugün sahurumuzu yaptık sanki oruç tutuyorum da 😂 eşime hazirladm beraber yedik uyumaya geçtim ama saat 4 e kadar yolumuz var
Sevincey Fatmanur12345 biz de bu gun 35 olduk canim. Tualete kalkmaktan uykum kacti. Mide yanmasi cok sukur daha olmadim kizimda bogazima kadar yaniyordum
Annekuzusu06666 Fatmanur12345 geçmiyorki nasıl kuzum ama Rabbim sağlığını versin kuzumun tek o iyi olsunda
Erd_mel Fatmanur12345 37+0 olduk tuvalete uyanmaktan uykum kaçtı ne güzel uyumuştum.bağırsaklaeım patır patır diye ses çıkarıyor uyutmuyor beni
tlnbsky94 27+5ten selam şimdiden mide yanması bel ağrısı gece uykusuzluğu başladı sizler kadar olunca ne yaparım bilmiyorum. Hanımefendi birazda yaramaz gece kıpırtısından uyuyamıyorum kıpırdamasa telaştan duramam nasıl güzel hisler bunlar 🥹🥰