Fatmanur12345 Sohbet olsun nasılsınız neler yapıyorsunuz Biz mide yanmasından uyuyamıyorum gündüz baya uyudum şimdi de biraz pilates topunda yayilicam yarım saat kadar Sat göre 36+3 ultrasona göre 35+6 olduk
Deryadry Fatmanur12345 benim de 37+6 sırt ağrısından uyuyamıyorum☺️Ultrasona göre 38+5 ama hiç doğum belirtim yok.Normal mi sezaryen mi olsam diye hala kararsızım ,yarına çatı muayenem var heyecanlıyım bakalım🥰
nurkarakass Fatmanur12345 32+5 mide yanması ve baş ağrısından uyuyamıyorum. oğlum da beni yalnız bırakmıyor sağ olsun 😂 anne o uykucu günlerin bitti dercesine kasıklarımı tekmeliyor 🥴
Annekuzusu06666 Fatmanur12345 maşallah Rabbim bizede görmeyi nasip etsin o günleri bugün ilk defa asla uyuyamadım biraz stres uğruna panikatağımı hissettim tabi ondan uyuyamadım
anne890 Fatmanur12345 34+5 olduk bugün sahurumuzu yaptık sanki oruç tutuyorum da 😂 eşime hazirladm beraber yedik uyumaya geçtim ama saat 4 e kadar yolumuz var
Fatmanur12345 Deryadry devlet hastanesi ne mi taliplisin canım bende sezeryan istiyorum ama devlet isteğe göre yapmıyor diyorlar
Deryadry Fatmanur12345 özel takipliyim,tüp bebek benimki 🥰öyle olunca korkuyorum normali beklerken birşey olur diye.Geçen hafta sordu doktorum doğumu nasıl istiyorsun diye.İkisinden de korkuyorum ,inşallah bu hafta sağlıkla doğar
Fatmanur12345 Deryadry yaaa insallah bisey olmaz canım sağlıkla gelsin sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu seç kimse karışmasın etraftan akrabalardan baskı illaki oluyordur bizde başından beri var
Fatmanur12345 Aleyy_53 son adet tarihiyle hesaplanıyor ya gebelik canım benim son adet tarihime göre bebişin 36+3 ama ultrasona göre 35+6
Fatmanur12345 nurkarakass 😂😂😂 su bas ağrısı mide yanması bende de var mide yanması felaket bisey ya daha önceden oluyordu onlar hiçmiş bunun yanında sağlıkla gelsin minik bey😍😍🥹🥹
Gamzeeecn Haftaya yeni girdik bizde . Mide yanmaları dışında bir sorun yok. İlaç kurtarıyor onu da :) Ağrılar ,acılar onlara çok takılmıyorum.Kızım içerde oynamaya başlayınca unutuyorum herseyi 😀🥰
Fatmanur12345 Gamzeeecn yaa prenses sağlıkla gelsin 😍😍😍 o mide yanması yok mu 😢 bende ilaç bile kesmiyor
nurkarakass Fatmanur12345 evet benim midem hep rahatsızdı ama bu bambaşkaymış kııız, yatışmıyor aslaa 🥴 teşekkür ederizz 🥺 sağ salim kucağımıza alalım inşallah