sumeyyedmr Elif-Salih hayırlı olsun canım benimde böyle çıkmıştı çok yeni diye silik oluyor öğrendiğimde 3 haftalıktı henüz şu an 24. haftadayız çok şükür umarım senin bebişinde sağlıkla tutunur 🙏🏻
Elif-Salih sumeyyedmr çok teşekkür ederim peki artimed diye bi test aldım ben eczane den rastgele doğru göstermiyor diyorlar üzüldüm şimdi 🫢
Elif-Salih Annekuzusu06666 artimed aldım bu testi yaptım eczanede o vardı internette hiç iyi yorumlar yazmıyor bu testle ilgili ya 😔🫢
Annekuzusu06666 Elif-Salih bu test artımedse asla güvenme sabah bidaha test al dene ama başka marka çünkü geçen ay arkadaşım on tane yaptı on taneside pozitifti kan verdi negatif
Busranur_mnts Elif-Salih ben de hep öyle okudum aynı senin gibi çıkmaz diye yaptım koydum 5 dk sonra bundan biraz silik çizgi vardı sonra prodoctor yaptım hemen çıktı pcos vardı bende de
Ssozdmr Elif-Salih ayyy varrr varr bence ama atrimed ise kan vermeye koş 🤩🤩 Allah sağlıkla aldırsın kucağınıza 🙏🏻
Busranur_mnts kan vermeye gittin mi sağlıkocağıyla uğraşma acile git karın ağrısı falan de kayıt açtır 12 gün gecikmem var dersen doktora hemen betaya bakar ben 4 5 gün gecikmem var dedim baktı
Busranur_mnts Elif-Salih varsa yap diğer testle 4 5 saat arası vardı bende erken gebelik testi olunca çıktı