Husna_2021 Elif-Salih hayırlı olsun kesin var bence bu testlerde yanılma olmuyor çizgi de baya net güzel ilerler güzel haberler alırsınız inşallah 🤲🏻
Annekuzusu06666 Elif-Salih gayet net çıkmış elinde başka varsa teyit etmek için deneyebilirsin kuzum Rabbim gönlüne göre versin🙏💕
Husna_2021 Elif-Salih içinizi ferah tutun hiç kötü düşünmeyin 2 hafta sonra kese görmeyi diğer 2 hafta sonra da kalp atışını duymaya odaklayın rabbim gönlünüze göre versin inşallah
DuruDefne_mommy Elif-Salih bence duramamakla haklısın canım benim bu baya pozitif🥰inşallah sağlıkla tutunur miniğin🌸
Nuriay Elif-Salih canım benim adetim 9 Gündür geçiyor bugun yaptım çook silik çıktı 3 test yaptım 3 dede çıktı yarın Tekrar bi yapıcam koyulaşma varsa kan veriyim diyorum
Elif-Salih Annekuzusu06666 keşke alsaydım canım ya ne biliyim kac kere yaptım hep negatif bu da öyle olur sanmıştım 🥹
Annekuzusu06666 Elif-Salih sabah kan vermeye gittiğinde al kuzum sonucu beklerken yaparsın ama ben ilk oğlumu kaset testte öğrendim sein gibi
Elif-Salih Annekuzusu06666 artimed aldım bu testi yaptım eczanede o vardı internette hiç iyi yorumlar yazmıyor bu testle ilgili ya 😔🫢