Duygu351 eilf150 yaşam kemal akpak a gidiyorum doktorum çok iyi ama genelde asistanlar muane ediyor . Asistanlar hep farklı denk gelmesine rağmen onlarda çok iyi ve kibardi tahlillerime baktılar ilaç yazdılar ben memnunum
Umaysrky Çiğlide yeni metropol açildi hem çok temiz hem doktor yorumu harika hemde 45 bin uygun ucretli dogum ama cevremde hic giden yok ilk dogum çinarlı onur beyde sanirim buda onda olur
Gulbahcesi_ Umaysrky merhaba ben suan oraya gıdıyorum paket aldım dr ömür keskin de çok ilgili güleryüzlü
Esrclkk Duygu351 Bende öyle düşünüyorum muayene olmadım ama hastaneye gitmiştim genel olarak beğendim
ElifBD Brglbrgl kaç haftalıksanız ona göre fiyat hesaplaması yapıyorlar bana 12 haftalık itibariyle hesaplama yaptılar 71 bin fiyat verdiler
Brglbrgl ElifBD aradım görüştüm 23 haftalık 63 bin fiyat verdiler paket için sadece dolum 35 dedi ona da zam gelecekmiş 45 50 olurmuş
badi_sabaa3 @Canansrcm merhaba doktorunuz kim acaba bizde fiyat almıştık normal doğum için 66 bir dediler
badi_sabaa3 @Denizzzz77 merhaba hastaneden memnun musunuz bende orada yapmayı düşünüyorum, normal doğum ve ebeler hakkında nasıl bir hastane 🌿
Denizzzz77 badi_sabaa3 doktorumdan çok memnunum hastane çalışanları gayet iyi ebeyi tanıma fırsatım olmadı daha. Benim büyük bir ihtimal sezaryen olucak
Sude_08 SerenAras medicanaya gidiyorum 23 haftalık hamileyim biz ocaktan önce 85.000 tl verdik tüm kan tahlilleri muayeneler içerisinde. Sadexe fetal dna ve detaylı ultrason dahil değil. Dün güncel fiyatını öğrendim 110.000 tl
Serenitiy mlsorhn bir kez kontrol için gitmiştim acile namahrem deyip eşimi kapıdan bile almadılar acilde şaşırmiştim