Duygu351 Brglbrgl emin misiniz ben Medical Park ile görüştüğünü sanki 80 bin dedi diye hatırlıyorum o civarda bişeydi
Esrclkk Brglbrgl Doğum paketide varmış sanırım orda ben sormuştum ama fazla söylediler sizin söylediğiniz sadece doğum ücreti mi acaba
Esrclkk Duygu351 Aslında ilk olduğu için bende özel istiyorum ama ücretler çok yüksek geldi bir yandan araştırıyorum başka hastaneleri ama şehir hastanesine de aldım randevu bakalım inşallah içime sinen şekilde olur
Duygu351 Esrclkk illa devlet istiyorsan şehir hastanesi mantıklı çünkü yeni hastane ve cihazlar da yeni yatakları yeni . Doğru valla 70 bin filan diyorlar o kdr para çok fazla
Esrclkk Duygu351 Evet çiğlide de iyi doktorlar var diyorlar ama gittim hastane aşırı pis geldi bana şehir hastanesi yeni temiz en azından özelde anlaşamazsak şehir hastanesine gidicem mecburen
Duygu351 Esrclkk evet canım eski hastanede dogurmaktansa yeni hastanede yeni cihazlar ile yeni yatakta yatarsın ve şehir Hastanesi’nde genel olarak doktorlar iyi . Ben aylardır araştırıyorum
ElifBD Brglbrgl paket alınmazsa mesai dışı doğum olduğunda nöbetçi doktor doğumu gerçekleştiyormuş kendi doktorunuzu isterseniz ekstra ücret istediler
1sss Yildirim35 Bir de dediğiniz gibi deneyeyim o zaman. Uzun uzun açıklamışsınız teşekkür ederimm ☺️
sinembdmm 1710an- bende ayrancılarda oturuyorum egekentte 😊 şehir hastanesine yaşam beye gidiyorum gayet iyi doktor
Minikfasulyem_1 Esrclkk bende ekole gidiyorum irfan beye doğumuma 1 ay kaldı belki daha az 56 bin tl dediler
Kikiriki eilf150 bende şehir hastanesinde pınar hocaya gidiyordum çok tatlı kadın ama 1 kere görebildim zaten kendisi bakmıyor asistanları bakıyor. Bende şehirde yapacaktım ama buradaki yorumlardan sonra çok korktum özel sağlık hasntesine gidiyorum
Duygu351 eilf150 yaşam kemal akpak a gidiyorum doktorum çok iyi ama genelde asistanlar muane ediyor . Asistanlar hep farklı denk gelmesine rağmen onlarda çok iyi ve kibardi tahlillerime baktılar ilaç yazdılar ben memnunum
eilf150 Kikiriki bende cok kotu yorumlar okudum ve tanikta oldum ya sirf hastane temiz odalari guzel diye orda yapiyim diye dusunuyorum ama doktorlar ilgilenmiyor evimede ege hastanesi yakin kradad doktorlar cok ilgili ama pis bi hastane
Cosmica Ben de ekole gidiyorum Gürsoy pala takipliyim. Perinatolog farkı var bi miktar normal fiyat 74bin, takipli 59.500 dediler 32.haftada sabitleme yapıyorlar. Fiyata oda süsleme dahil değil ancak fotoğraf dahil.
Esrclkk Duygu351 Bende öyle düşünüyorum muayene olmadım ama hastaneye gitmiştim genel olarak beğendim