Eda42_ minikbebegim06 Amin amin inşallah rabbim herkesin kucağını doldursun hayırla sağlıkla Amin 🤲🏻🤲🏻🥰
guenes Derennn700 inşallah canım benim ♥️ dün catlama iğnesini vurdum 10 saat sonra ilişki oldu , belim ve kasıklarım ağrıyor muhtemelen bugün çatlar. Bugün ve yarın tekrar ilişki olcak inşallah bakalım nasibimizde var mı ..
guenes Gulsah14 benim 48 saat oldu iğneyi vuralı hala çatlamadı yumurtam ovülasyon testi yapıyorum hala bi kıpırtı yok senin ne zaman çatladı biliyor musun ?
guenes minikbebegim06 iğne olduktan kaç saat sonra ilişki oldu canım ben ovülasyon testi yapıyorum 48 saat oldu hala çatlamadı yumurta
ozlemsn guenes iğneden sonra ovilasyon testi pek önerilmiyor yanlış çıkabiliyor canım o yüzden ona bakıp stres olma sen değerlendir ve umudunu kaybetme
ozlemsn Derennn700 adet günün ne zamandı canım bide dur umutsuzluğa kapılma adet olcam diye beklerken hamile olduğunu öğrenen çok kişi var
Derennn700 ozlemsn canım inşallah dediğin gibi olur da artık aşırı herşeyde belirti aramaktan yoruldum 🥺 15 i gibi sanırım
guenes minikbebegim06 bende az önce okudum malesef iğne boşuna gitti bu sefer ben testte gözükür tam takip edeyim demiştim … nasip değilmiş …
guenes minikbebegim06 perşembe akşam 7 de olmuştum… Cuma sabah 5 de ilişki oldu yani 10 saat sonra bidaha olmadı …