Gulsah14 guenes Ben 18 mm iken vuruldum ayrıca pcos da mevcuttu 1.5 yıldır ilk defa yumurtam bu kadar büyüdü
guenes minikbebegim06 iğne olduktan kaç saat sonra ilişki oldu canım ben ovülasyon testi yapıyorum 48 saat oldu hala çatlamadı yumurta
Derennn700 minikbebegim06 ya canım Allah bağışlasın sana 🤍 benimde 22 mm olmuştu ama tutmuş müdür emin değilim 🥺🥺
Eda42_ minikbebegim06 Ooo maşallah canım doğum yaptın mı bayadir görmüyordum seni Rabbim evladını sana bağışlasın hayırlı sağlıklı uzun ömür versin ☺️☺️🤲🏻🤲🏻
guenes Derennn700 inşallah tutmuştur sizinde benim 20 mm di bugün normalde daha çok büyüyordu ama sanırım doktor riske atmadı vurdum iğneyi
guenes Derennn700 inşallah canım benim ♥️ dün catlama iğnesini vurdum 10 saat sonra ilişki oldu , belim ve kasıklarım ağrıyor muhtemelen bugün çatlar. Bugün ve yarın tekrar ilişki olcak inşallah bakalım nasibimizde var mı ..
Eda42_ minikbebegim06 Rabbim de nasip edince bende bu ay femera kullandım 15 gün kontrol gittim sağda 13 solda 9 mm yumurta olmuş pazartesi günü tekrar gideceğim ama çok bir umudum yok inşallah olur
Eda42_ minikbebegim06 Amin amin inşallah rabbim herkesin kucağını doldursun hayırla sağlıkla Amin 🤲🏻🤲🏻🥰