Krystal sendekimsinnn Hiç takip etmedim. Çünkü bende pcos var ne zaman olacağı belli olmuyordu. İlişki aralığı gün aşırıydı🙈
Deryz sendekimsinnn ben takvimime çok önem verdim ve bütün ilişkileri not aldım adetten sonra 2 gün arayla ilişki doktorumda adetinden sonra 10 günü çok iyi değerlendirin demişti ocak ayında düşük yaşadım şuan 7 haftalık tekrardan hamileyim
sendekimsinnn Deryz bnde aralıkta düşük yaotım o yüzden içimde bi boşluk var hemen istiyorum ama 3 aydır olmadı
kubra0209 sendekimsinnn mat pilatesi ve kesinlikle münasebet esnasında bebeği düşünmemek kafanızdan atıp strese girmemek..
Merve8155 sendekimsinnn beslenme duzeni bence .ben cok dengesiz beslelen biriydim ne kahvalti ne ana yemek gecistirmek icin yiyordum yani.sonra beslenmemi duzelttim.adetimin basladigi gun incir kabak cegirdegi badem yemeye basladim.kahvltilarimda yesillik. Tabi baska seylerde yaptim.yumurtalari guclendirecek besinleri arastirdim sevmedigim halde yedim .avokadi mesela hemen hemen her gun yemeye calistim.boyle seyler deneyebilirsin canim insallah en kisa zamanda kolaylikla nasip olsun.
Merve8155 sendekimsinnn bi de adetin 2.veya 3.gunuydu tam hatirlmiyorum onu corek otu bal tarcin kuru yedim yumurtlamaya kadar canim
sendekimsinnn Deryz öyle yapıyorum canım hatta ilişkiden sonra hiç tuvalete gitmiyorum sabaha kadar bide düşük yaptıgım gebeliğim ilk aydan olmuştu ben buda öyle olur diye düşündüm ama olmadı
leyl25 MinikBrokoli ben geçen ay çörek otu bu ayda soğan kürü yaptım ama sabah akşam 5 gün içtim yumurtlama zamanı bıraktım siz ne kadar içmiştiniz acaba gerçekten pozitif olmak mı lazım kafaya takmayıp yok ya nasılsa olmaz demek mi lazım bilmiyorum adetim 8 Mart beklemedeyim inşallah bende hamileyimdir ya 4 aydır deniyoruz bu arada
MinikBrokoli leyl25 ben bir ay içinde hepsini yaptım ilk önce ballı çörek otunu eşimle beraber sonra regl oldum bitti soğan kürü aç karnına 3-4 gün içtim sonra yumurtalama gününe kadar bekledim su içerken hamileyim dedim kendime arada yine ballı çörek otunu yedim ama hiç bir zaman olumsuz düşünmedim hep var dedim hamileyim dedim
babyandmomy__ sendekimsinnn tsh baktırıp ilaç kullandığım ve hsg çektirdikten bir ay sonra hamile kalmıştım Ayrıca o ay eşime de folik asit ve balık yağı da içeren bir mıltivitamin kullandırmıştım ikimiz de kullanmıştık ayrica eşim için arı poleni vs içerikli bir takviye daha kullandık Ovülasyon testini de düzenli her gün yapmıştım
Ben-Hurem-Sultan sendekimsinnn üç ayların başında oruç için kalktığımda 2 rekat teveccüh namazı kılıp Rabbimden istemiştim. 10 gün sonra hamile olduğunu öğrendim 🙏 kalpten isteyin kafanıza birşey takmayın. Rabbim en yakın zamanda size de nasip etsin inşallah.
Seyma0323 Pro women şase aldiydim eczaneden + sağlıklı beslenme + her gün yürüş Eşimede her gün keciboynuzu pekmezi yedirdim
zeydinannesi_ Her sabah ben ve eşim keçiboynuzu pekmezi yedik o ay.Bide ilişki sonrası ilk 20 saniye içinde yastık koydum belimin altına