AslanBebeginAnnesi Şunu yaptım sigarayı bıraktım dediğiniz bişey var mı?? Ya da ne bileyim gerçekten işe yarayacak bir öneriniz varsa lütfen yardımcı olun kızlar 🥴 tam bıraktım diyorum iki saat sonra dayanamayıp tekrar içiyorum. Var mı benim gibi iradesiz hamişler😢
Minnakpopus AslanBebeginAnnesi anlık kafama koydum bırakacam dedim son sigaramı içtim ve bıraktım asla çabalamadım uğraşmadım.gebemisiniz bilmiyorum ama yavrunuzu düşünün Allah korusun birşey olsa o vicdan azabı insanı diri diri yakar resmen.
LadyX AslanBebeginAnnesi bilmiyorum ben sigara kullanmıyorum zaten ama sakız çiğnemek unutturuyormuş diye duymuştum
cauuv1 AslanBebeginAnnesi ben aşırı iradesizim bide sanki hamile degil gibi çogalttım iyice salaklık yani kendime aşırı kızıyorum bırakmaya calısıyorum biseye kızıyorum sanki o sakinlestiriyo gibi içiyorum yine
Ozbilcan AslanBebeginAnnesi bende aynı durumdayim bırakamıyorum maalesef günde iki paket içerdim eskiden şimdi bir pakete dusurebildim daha en başındayım dahada azaltmaya çalışıyorum en azından slim en hafifinden içmeye çalışıyorum
AslanBebeginAnnesi Minnakpopus hamileyim canım evet birinci trimesterdayım bir an evvel bırakmak istiyorum. Sen ne kadar içiyordun günde? Nasıl hemen bırakabildin ya helal olsun ben 1,5 paket içiyorum belki de o yüzden çok zorlanıyorum 🙁
AslanBebeginAnnesi LadyX bi beş on dakika unutturuyor evet ama sonra tekrar istiyorsun ☹️ nerden bulaştım bu illete ya keşke ağzıma sürdüğüm ilk güne geri dönebilsem
Minnakpopus AslanBebeginAnnesi valla ben işte 1 paketim 2-3 gün gidiyordu. Eşim çok yoğun içiyordu ama Allah razı olsun ilk gebeliğimdede ikincisinde de asla asla evde 1 kere bile içmedi ve kokarak gelmedi çok destek oldu. Sen çok içiyormuşsun yani şimdi ne desem bilemedim. Aşırı katıyım bu konuda bebek açısından ama baya anormal bağımlılık seninki 🫣 Ama yinede bebeğini düşün olurmu. Bende içiyorum yok son zamanlara geldim bilmem ne bi sıkıntım yok diye sallayacak. Olanlarada kulak asma sakın bunlar hep vicdan rahatlatması. Sana sigarayı hatırlatacak herşeyden uzak dur mesela. Kahve sahil ne bilim açık alan balkon gibi.
Liddle_mom AslanBebeginAnnesi zorlanman çok normal canım kuruyemişin çok faydası var ağzına fındık fıstık at sürekli çok faydası olur sana
LadyX AslanBebeginAnnesi bence sanırım biraz da psikolojik. Yani kafada bitirmek gerekiyor. Kararlı ve iradeli olmanız gerek
AslanBebeginAnnesi cauuv1 ben de aynı şekilde. Bırakamadığımı gördükçe kendime sinirlenip stres yapıp daha çok içiyorum. Çok yanlış yapıyoruz farkındayım ama elden hiçbir şey gelmiyor kafayı yememek elde değil ya
AslanBebeginAnnesi Minnakpopus çok haklısın ama ben anladım ki ben sigara içmek için yemek yiyormuşum sigara içmek için çay kahve içiyormuşum. Bir işi yaparken mola vermemdeki amaç bile sigara içmekmiş. Hayatımın tamamı haline gelmiş maalesef dediğin gibi bağımlıyım🙁 çok üzülüyorum bakalım nasıl olacak. Azaltmayı başarabilsem keşke belki azalta azalta bırakırım tamamen
AslanBebeginAnnesi LadyX aslında o an kafamda bitirir gibi oluyorum ama iki saat sonra resmen kriz geliyor içmeden asla duramıyorum
cauuv1 AslanBebeginAnnesi allen care sigarayı bırakmanın kolay yolu diye bi video var 1 saatlik onu izle bak. Az önce izledim aşırı mantıklı geldi bunu bırakmaya niyetlenen düşünen biri olarak izleyince bence mantıklı. Bırakmak istemeyene sacma gelebilir. Etkilendim 17 haftalık hamileyim daha içmemeye calısıcam az önce son sigaramı içtim insallah iradeli olucam bu sefer. Bi dene sende.
AslanBebeginAnnesi Ozbilcan iki paketten bir pakete düşebildiyseniz bi paketten yarım pakete de düşebilirsiniz bence. Öyle öyle azalta azalta bi bakmışsınız günde iki tane içiyorsunuz. Keşke ben de azaltabilsem sizin gibi ya
Minnakpopus AslanBebeginAnnesi inşallah öyle bir tiksinme gelirki sigaraya karşı elin sigara paketine bile gitmez yürekten dua ediyorum sana
Liddle_mom AslanBebeginAnnesi ben kalp atışı duyduktan sonra içmedim canım istiyo bazen ama daha ne kadar ciğeri varki diyip hemen vicdan yapıyom içmiyom
Ozbilcan AslanBebeginAnnesi valla çok zorlanıyorum bazen üst üste yaktığım oluyor çokta üzülüyorum ama bağımlılık işte maalesef 😔 rabbim yardımcımız olsun