seydabal_60 Kızlar acayip kafama takıyorum 26+2 yim karnım çok küçük geliyor 2 adet resim yükledim bakar mısınız lütfenn normal mi
Karanfill seydabal_60 evet normal tabi ki benim karnimda çok çok geç büyüdü ama benim de işime geliyordu rahat rahat iş yapabiliyordum sırt ağrımda hiç olmamıştı
yeni_anne2 seydabal_60 kızz şükret 😂😂 Valla öbür türlü yarım dünya gıbıı geziyorsun ben çok zorlandım göbekten nefes alamıyorsun hareket sıfır 🤣😂
Girlmama seydabal_60 benimde böyleydi 8. ayda belirginleşti ama yine bir hamile kadar değilim belki de zayıfım diye
04052016mh seydabal_60 3.gebeliğim olmasına rağmen 6 ay karnım yoktu sonra çıkmaya başladı şuan 35 küsür yarım dünya gibi hissediyorum kendimi gören karnınnküçük falan diyor ama hissedilen 🤷🏽♀️ gelişimi de en baştan beri normal gidiyor geriye düştüğü olmadı çok şükür
nurkarakass İlk hamilelikte geç büyüyor karın. Hem sıkı bir rahim olduğu için hem de iç karnın geniş olabilir. Ben 7 aylıkken karnım hiç yoktu. 32+4 olduk daha yeni belli oluyor. hatta 8 aylık dediğim zaman bana gülüyolar dalga geçme diyolar 🙄😂
Selenyildiz Banada herkes söylüyor valla kafayı yiyeceğim karnın yok hala çıkmamış çocuk gelişmez içeride saçma sapan konuşmalar var çevremde 22 haftalık oldu ve karnım hala dümdüz senin yine kanıtın var elindehahshd
ysee Selenyildiz yav ne saçma şeyler, niye takılıyorsunuz buna aşırı aptalca konuşmalar. Her karnı kocaman olan muazzam kilolu çocuklar doğurmuyor ki takılmayın şöyle boş konuşmalara
queenanne1 Selenyildiz ahhaahha insanların söylediklerine çok güldüm onlar nasıl laflar ya🤣 saçmalamasınlar Allah aşkına🤣 göbek büyüklüğüyle mi çocuk sağlıklı sağlıksız oluyormuş.. göbek tamamen karın kaslarıyla ve her kadının vücut yapısına göre değişkenlik gösteren bişey cahilleri takmayın🫠
342334 Benim Şuan 37 haftalık haftaya doğum yapacağım ama karnım seninkinden az bir şey büyük. Bunu neden takıyorsun. İç karnın geniştir muhtemelen. Bebeğin sağlıklı olsun. Bunun önemi yok hatta karnın ufak olması daha iyi
Selenyildiz seydabal_60 yok ya valla içeride her şey normal neden bu kadar takılıyorsun her hamilelik kendine özeldir dedi ok dedim bacım ne diyim😁😁
yeni_anne2 seydabal_60 normal normal ben de zayıf 160 boy yarım dünya gibi geziyordum İnan ki göbek sıkıntı bacım 😂🤣
nurkarakass seydabal_60 evet hatta en son kontrol de doktor dedi ki, sen bu kadarcık karında 1500 kilo bebeği nası taşıyorsun çocuğunun maşallahı var demişti. anlamadım deyince karnın küçük ama bebeğin gelişimi gayet iyi demişti. 2 hafta önde gidiyor bir de 🥺🧿
seydabal_60 Girlmama bende zayıfım sanırım ondan dolayı benimle aynı haftadanolan ınsanlara bakıyorum karnı öyle büyük ki😂
TugbaRuzgarGorkem seydabal_60 o haftalarda benim de böyleydi, şimdi kocamanım. O zaman çok büyük gibi geliyodu, halbuki seninki gibiyimiş. Şimdi de daha o kadar büyük değil diyorum ama göbeğim benden 3dakika önce giriyo odaya :) 36+2deyim bu arada