Oykuarden Ahh canım. Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim yavrularımızı bize şefaatçi eylesin yüreğimize inşirah ferahlığı versin inşallah 🤲🏻 21 şubatta hiçbir sorunum yokken ne ağrı ne sızı ne ateş ne enfeksiyon iç çamaşırımdaki akıntı neden kokusuz acaba amniyon sıvısı mı diye gittiğim hastaneden acil bir şekilde başka bir ile sevkedildim ve 4.5 cm açıklıkla zorunlu 2. sezaryenime alındım 8 saat içinde. 24 haftalık gebeydim. Ciğer geliştiricinin sadece ilk dozu yapılmıştı ve 2. Dozu beklemeye müsade etmedi doktorlar. Canlı doğdu pamuk kızım ağladı bile 600 gr lık bedeniyle ancak 1 hafta yaşayabildi Cennet kuşum 🕊️. Kalbimde kocaman bir sızı bırakıp gitti hayallerimden öte güzel yere. Doğum sonrası öğrendim ki koryoamniyonit denen bir enfeksiyonla doğmuş, erken doğumu başlatan oymus. Hatta hayata tutunamamasına sebep de aylarca enfeksiyonlu suyu yutmasıymış. Kan ve idrar tahlillerimde bile çıkmayan bu enfeksiyon benim ciğerimi yaktı. Şimdi ben de aynı sorularla boğusuyorum. Üstelik benim Rahmim de enfeksiyonlu olduğu için ameliyat esnasında zor dikmişler. En erken ne zaman bebek düşünebilirim yapısıklık olur mu yırtılma olur mu diye düşünmeden edemiyorum. Ki tek tüplüyüm dış gebelik öyküm var.