Oykuarden öncelikle basın sagolsun cnm bende geçen sene 27 haftalık erken doğum yaptım 5 gun sonra kaybettim çok zor günlerdi atlatmasida zor cnm bizimde plasenta sorun vardi ankaraya gitti test için temiz geldi ama benim toparlanmam zor oldu açın geçmiyor emin ol ama hafifliyor unutamıyorsun unutursun desem yalan olur en çok eşim ve doktorumun sayesinde toparladım çok şükür doktorum dusunuyonmu tekrar dedi bilmiyorum tekrar aynı sorunu yasamaktan çok korkuyorum dedim oda sen bilirsin sende sorun yok istersen hamile kalabilirsin bende suam istemiyorum dedim oda sen bilirsin dedi istediğin zaman bana gel takipte olman lazım dedi bende tmm dedim sonra gittim konuştum korunmahi biraktim doğumdan 7 ay sonra tekrar hamile kaldim rabbim tekrar nasip.etti çok şükür suan 34+1 haftaligim çok şükür iyi gidiyor ama riskli gebelik olarak takip ediliyorum şuana kadar bi sorun yaşamadık doktorum ne dese onu yaptım çok şükür yolun sonuna yaklaştık sormak istediğin soru varsa cevap veririm canım rabbim en kısa sürede sanada nasip etsin inşallah hazır olduğun an 😊🥰