Krystal 262634nur nasipse 16.haftaya giriş yapacağız. Bebek büyüyor ya rahim de büyüyor doğal olarak ağrıması çok normal. Bacak ağrım başından beri vardı. Spor yaparak yürüyüş yaparak geçiyor.
262634nur Krystal bende artık yürüyüş yapmaya özen göstereceğim bısey olacak korkusuyla yürümeye hep korktum bu zamana kadar
YavruKurtveAnnesi 262634nur 15+4, ben de öyle bir ağrı yok, İnşallah sizin de geçer, dinlenmeye çalışın
YavruKurtveAnnesi 262634nur 15+4, ben de öyle bir ağrı yok, İnşallah sizin de geçer, dinlenmeye çalışın
Zehrasan Benimde aynı sol yumurtalığımda sızı şeklinde ağrı hissettim geçen hafta bu hafta iyiyim 16+3 bir de kızlar doktor kız bebek olduğunu söyledi %80 sizde cinsiyet belli oldu mu
dilekymn 16 haftalık olduk Doktor cinsiyet erkek olabilir ama kesin degil dedi ben hep kız hissettim anneler de yanılır mı kızlar
Gizemsli- 262634nur bende o haftalarda aniden bel ağrısı yaşadım . Doktor magnezyum yazdı kullanıyorum iyiyim çok şükür tabi ağrılar yine az çok arada oluyor
262634nur Gizemsli- benımde gectı çok şükür on gün cektım o agrıyı. Ikıncı gebelıgım bebek basını sezeryan yerime yaslamış o yüzden ağrılar olmuş suan bende magnezyum kullanıyorum