262634nur Kızlar merhaba 15+1 haftalık bebegım. Alt karın agrısı var üç dört gündür bacaklarıma belime yayılıyor ağrı bugün doktora gttım herseyın normal olduğunu söyledi ama çok tedirgınım siz bu haftalarda bu tür ağrılar yaşadınız mı? Sanki adet agrısı yaşıyorum
Fatmanur_gul 262634nur hastamisin peki canim geçen ben hastalandim belim koptu resmen bı CRP baktir enfeksiyon yüksek oluncada belin agrir
sedakyhn 262634nur geçmiş olsun biz de 15+5 deyiz benim de kasık ağrılarım var yalnız değilsiniz sanırım bu haftalar da normal kasık ağrıları
Krystal 262634nur nasipse 16.haftaya giriş yapacağız. Bebek büyüyor ya rahim de büyüyor doğal olarak ağrıması çok normal. Bacak ağrım başından beri vardı. Spor yaparak yürüyüş yaparak geçiyor.
262634nur Fatmanur_gul geçen hafta griptim ama iyileştim çok şükür. Bugün Dr tahlıl istedi yüksek bi degerım de yok anlamadım bu ağrılar neden oluyor
262634nur Karanfill sedakyhn sağol canım evet benimde kasıklarıma yayılıyor karnımdan ağrı bacaklarım ağrıyor baya endısendım bısey mı var diye ınsallah bi an önce geçer hepımızın
sedakyhn 262634nur geçer inşallah canım bacak ağrılarım çok fazlaydı dün baya yürüyüş yaptım biraz ağrısı hafifledi siz de ara ara yürüyüş yapın biraz hareketsiz kalıyoruz o yüzden de olabiliyor bacak ağrılarımiz
262634nur sedakyhn haklısın canım evin içinde ayaktayım hep çocuk yemek aş ama yetersız gelıyor yürüyüş yapmıyorum hıc bende yapmaya özen gostereyım
Pamuk95 Benimde 16+5 hamileyim 15 den beri benim de ağrılarım oluyor bel kasık vajinaya bazen makata vuran ağrılarım oluyor ama doktor hersey yolunda dedi, sadece biraz idrar yolu enfeksiyonu var, herhalde o da yapıyor
262634nur Pamuk95 evet oda yapıyor olabılır bu haftalarda hepımız yaşıyoruz bu ağrıları anlaşılan canım
sedakyhn 262634nur aynen canım ne kadar ev yemek çocukla uğraşsakta yetmiyor biraz da kendimize vakit ayirmaliyiz 😊
262634nur sedakyhn sedakyhn yeniannebus inşallah yoktur bısey benim de baya baya adet sancısı var kaç günlerdir Dr normal dedi bugün. Sızdede yoktur ama böbrek ağrısı da olabılır bıçak saplanır gıbı agrıysa
yeniannebus Valla bu aralar bana öyle bir ağrı giriyor ki sağ tarafıma doğru iki büklüm kalıyorum ordan tam bel değil ama aşağısına vuruyor bayada şiddetli oluyor cumartesi günü doktor randevum var 16+3 deyim umarım bir şey yoktur 😔