Zycey Nurellaaaaaaa1212 vardır demi inşallah şuan elim ayağım titriyor çünkü belirtilerim de var göğüs ağrısı mide yanması bel ağrısı beyaz sıkı akıntı koku hassasiyeti vs
Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 adet düzensizliğim var geçen ay 14 rahim filmi çekildim uygulama 5 gösteriyor du geçti 5 gün bakalım bir hafta önce kahve rengi çizgi şeklinde lekelenme geldi göğüslerim hasas geçen hafta test yaptım ama sanırım çok erken yapmışım
Zycey Nurellaaaaaaa1212 ben dayanamadım artımed kaset testi yaptım şimdi🙈🙈🙈ama onda çıkmadı erken diye mi yada yok diye mi bugün üç test yaptım erkenler çıktı kaset çıkmadı moralim bozuldu şimdi 🥺
Nurellaaaaaaa1212 Kalbimde kuzum geç yumurtlamış olabilirsin bu nedenle geç tutunmus olabilir en net kanda belli olur tabi
Esradenizaltunbasss Zycey var gibi bence kan ver sende garanti olsun canım inşallah sağlıkla güzellikle vardır ve ilerler 🌸🙏🏽
Eda42_ Busranur_mnts O zaman bile çift çizgi belli olur en iyisi yarın kaç çıkacak bakalım aslında Perşembe cuma günü gitsen kese görünür değer baya yükseldiyse inşallah
Sengul2256 Kızlar frelly erken gebelik testi yalancı pozitif veriyormu reglim 2 gün geçti test yaptım 5 dk içinde ikinci çizgi hafif belirdi 2 kimyasalım var o yüzden reglin geçmesini bekliyorum kan için
Busranur_mnts Eda42_ inşlalah sonucu öğle öğrenicem bakalım yarın da doktora gidicem eşimin izni o gün