Zycey Hnmli markası days dctor sence yanılma olabilir mi idrarı damlatır damlatmaz anında çizgi çıktı ve ilk idrar değil
Ervaa2534 Kızlar geçen test atmıştım silikti baya şimdi koyulaşma varmı sabah kan verdim sonucu bekliyorum
mucizemom8 Zycey o pek güvenilir bir test değil canım çok yalancı pozitif veriyor ama inşallah seninki yalancı pozitif değildir testin tekrarla farklı bir testle bence
Zycey Nurellaaaaaaa1212 birazdan gidip kaset alsam olmaz mı bizim burdaki eczanede comfort artımed days doctor var
Esradenizaltunbasss Zycey ben ilk days comfort diye bi saçma testle öğrendim komik gelecek ama predictorden dha net çıkarttı ertesi gün de onunla denedim sonra da beta verdim zaten 🙏🏽
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 gittim gittim bende muayne oldum beta baktılar öyle çarşamba son kez beta bakıp olumlu yada olumsuz değerlendirme yaparız kan sulandırıcı iğnemize ona göre başlarız dedi öyle şimdi hedef çarşamba 💕🙏🏽🙏🏽🙏🏽🍀
Zycey Esradenizaltunbasss belirtilerim var ama inanasım gelmiyor benim sat 13 bat 16 görünüyor takvimde çizgi gelen belirdi korkuyorum birazdan gidip kaset yada başka marka alacağım onda da çıkarsa yarın kan vereceğim dua et nolur🤲
RadyoaktifMom Zycey bu şekilde geldi sonra gittim bir gün sonra kan verdim 123 çıktı beta sonra pazartesi 370 şimdi çarşamba son kez alalım dedi doktorum ona göre de ilaçlara başlarız dedi(dış gebelik vs olabilir diye sanırım ) kan sulandırıcılara başlamadı
Esradenizaltunbasss Zycey var gibi bence kan ver sende garanti olsun canım inşallah sağlıkla güzellikle vardır ve ilerler 🌸🙏🏽
Eda42_ Busranur_mnts İnşallah gebelik testi yaptın mı oradan bile belli olur artık iki çizgi de iyi koyulaşma varsa daha iyi yükselmiştir
Zycey @Nurellaaaaaaa1212 Canım üstteki ilk yaptığım days doctor alttaki de yarım saat sonra yaptım freely markası ikiside ilk idrar değil
Nurellaaaaaaa1212 Zycey var bence askım kan ver frely in kaset testini yaptım bende post acıcam simdi doğru gösterdi
Nurellaaaaaaa1212 Kalbimde Üşümek Yüz sıcaklığı Mide yanması Tansiyon düşmesi Hızlı acıkma Bel ağrısı Ağız ve dudak kuruluğu Ara sıra gelen kasıkda regl ağrısı (bata 5 gün kala) Beyaz şeffaf sulu akıntı
Zycey Nurellaaaaaaa1212 vardır demi inşallah şuan elim ayağım titriyor çünkü belirtilerim de var göğüs ağrısı mide yanması bel ağrısı beyaz sıkı akıntı koku hassasiyeti vs