dml33 AliBinnur tabiki cnm akli snde kalir bide tansiyonun falan duser yaninda biri olmali 😊ogle aclikta normal cikti bide ara ogunde meyve yedim
AliBinnur dml33 benimde 84 çıktı kuzum ara öğünde meyveyle yoğurt yemiştim 😊 ayy böyle dert ortağı olması ne güzel 😊
Melikezturk AliBinnur valla benimde 147 çıktı 1 hafta takip ettim gayet güzeldi degerim hiç yüksek de çıkmadı yarın sabah da 3 aylık sekerime bakicak doktor açlık tokluk sekerime bakicak inşallah güzel sonuçlar alırım 😊
AliBinnur Melikezturk inşAllah kuzum darısı başımıza inşAllah dikkat edince düşüyor ya Rabbim derdi verince dermanda veriyor 😊
Melikezturk AliBinnur aynen canım ama ben gene de normal de yediğim şeyleri yedim kismadim bile ben o gün stres yaptım ondan çıktı büyük ihtimalle şekerli şu bebeğe bi zarar verir mi diye düşündüm hep oda etkilemiş olabilir
dml33 AliBinnur ablamla konustm simdi ondada oyle cikmis hamilelikte diyet yaptm gittim doktor sorun yok yapma diyet demis ins bizede derler 😀bnmde cnm.tatli istio
AliBinnur Melikezturk sinir stresten çıkıyor zaten kuzum eşim askerde olduğu için stresli oluyorum zaten arada kaynanamla anlaşamıyorun onunda etkisi oluyor 😕
Burcuveburcum AliBinnur benim 200 çıkmıştı kızımda diyetisyen patates havuç bezelye hamurişi kahvaltılık şekerli ürünler yenmeyecek dedi ekmek çok kısıtlı ve çavdar demişti ve şeker ölçüm aleti vermişti günde iki kez açlık tokluk ölçüp not ediyordum
AliBinnur Burcuveburcum benimde öyle kuzum tam buğday ekmeği kepek ekmeği çavdar ekmeği bunlardan birini ye demişti canım haftaya kontrol var bakalım o zamana kadar ölceceğim