AliBinnur dml33 bende zaten günde 1 saati geçkin yürüyorum arada dinlemeler falan var tabi 10-15 dakika😊
AliBinnur dml33 daha 15 haftalığım kuzu pek yorulmuyorum zamanla bende yorulurum ki şu şekeri bi atsak üzerimizden 😕
dml33 AliBinnur simdi aksam tokluk olctm yemek yedim 1 saat sonra vaktim 91 cikti 😀benimki yalanci seker herhalde 😁😁
AliBinnur dml33 bende şimdi açlık ölçtüm 93 kuzum 1 saat sonra tokluk ölçücem bu 1 saatte su falan içiliyor mu
dml33 AliBinnur bnde ölçtüm aclik 95 cikti 1 saat sonrayi bekliorm bn içerim su cunku diyeyisyen bol su ic dedi bana su.napcak sanki cay icebilirsn sekersz dedi. Bn icmedm onun yerine su içerim 😀😀
AliBinnur dml33 aynen bende ya susuz duramam asla banada bol su bol yürüyüş dedi sabah kahvaltısında düşük çıkıyor benim ya zaten ondam korkmuyorum şekerli bişey olmuyo ki😊
dml33 AliBinnur oh yuru sn bnde ev temizlicm yuruyus yerine 😊ztn penguen gibi yuruyorm kendimi yaslanms gibi.hissediorm iki adimda yorulunca
dml33 AliBinnur burasi guzelde bn bilmiorm pek etraf tenha bina yok pek hep villa tarzi kimse gorunmuo oyle oluncada 😀