Blueeberryy Liddle_mom valla islere bi basliyorum aradan geciyo aa diyorum cocuk vardi icerde😆 buda uyaniyo aglamiyoda ellerini yaliyo geriniyo falan hatirlatmiyo kendini🤣🤣🤣
Liddle_mom Blueeberryy hahaha işte herkesin aradığı bebek😂 daha ne istiton işte kuzucuk seside çıkmıyo kendi başına takılıyomuş🥰
Zeynepkab KLORAKHANIM 4 ayda hayatıma bi sürü rezillik eklendi bakalım sıradakiler ne unutkanlık ayrı bide aynı anda iki iş yapamıyorum artık 😅
KLORAKHANIM Zeynepkab benişin cinsiyeti ne 😂 teoriyi merak ettim dpgru mu diye. Kızımda hiçböyle olmadı ama o zaman genç ve toydum ahahah
LadyX KLORAKHANIM unutkanlık bende de var. O kadar da vitamin takviyeleri kullanıyoruz 🤭 demek ki kullanmasak neler olacak
NurCeren00 KLORAKHANIM b12 değerlerine baktır. İlk gebeliğimde olmuştu hafızam silindi resmen. Doktor gebelikte olabilir demişti. B12 dibe vurmuş. İğneler vs kullandım öyle düzeldi
atlasinannesi231118 KLORAKHANIM BEN DOKTORA KAN GRUBUMU YANLIŞ SÖYLEDİM 🥴üstüne basa basa hemde. kan uyuşmazlığımız var eşimle. En son doktor bana güvenmeyip kan grubu için tahlil istedi. Değil belediye valilik bile yardım edemez hamilelere bence 🙈
KLORAKHANIM atlasinannesi231118 ahahaha 😂 ben hayatımda ilk kez yaşadım ya. Bu arada foktoruna da helal olsun paikolog gibi bakışından anlamış