KLORAKHANIM Kızlar bir şey sorucam ya ben utanmasam adımı unutucam önce ki gebeliğimde hiç olmadı hangi belediye bakıyor bu duruma allah için yardım edin günde 10.000 adım atıyorum resmen gittigim odaya 30 kere girip çıkmaktan
Aylaa123 KLORAKHANIM belediye derken ne alaka anlamadım 😅🤭 normal unutkanlık yasamanız bende çok yasamıstıö doğurdum hala devam ediyor b12 takviye veriyolar
Zeynepkab KLORAKHANIM 4 ayda hayatıma bi sürü rezillik eklendi bakalım sıradakiler ne unutkanlık ayrı bide aynı anda iki iş yapamıyorum artık 😅
KLORAKHANIM Aylaa123 işin espirisi o kız belediye napsın. İlk gebeligimde hiç yaşamadım bu çok garip oldu ya salak gibi hissediyorum🥲
Aylaa123 KLORAKHANIM ben o unutkanlıkla neler neler yaptım bir bilseniz sürekli beynim sıfırlanıyor gibi oluyordum çözümü yok b12 için doktorunuz yazsın 😅
KLORAKHANIM Aylaa123 ayy evet tam bunu tarif ettim eşime şoklar içindeyim ya hani bi odaya gitsem ay ben bişey yapacaktım neydi falan desem okeyim ama direkt formatlanıyor. Eşim hani şunu yapıcaktın diyor şoka giriyorum 5 saniyede nasıl komple beynimden silinebilir Doktora gitmeme 1-2 hafta var daha kan bile vermedim
KLORAKHANIM Liddle_mom kız odadan pdaya geçene kadar gidiyor hani şey de degil “ay ben ne yapıcaktım ya” da degil direkt eylem beynimden siliniyor 😂
Aylaa123 KLORAKHANIM ben adımı bile unuttum hastanede adımı sordular mal gibi kadının yüzüne baktım ee şeyy neydi diye etrafa bakıyorum 😂😂😂kadında benden süphelendi sanki başkası adına gelmişim gibi 😂
Liddle_mom KLORAKHANIM vallaha bendede ötlw bazen ne yapçaktım demeyi bile unutucak dereceye geliyom😅😂
Merve-61 Benimde gebelikte unutkanlığım var doktorun verdiği folik asitte cok fazla işe yaramıyor gibi bilmiyorum
KLORAKHANIM Liddle_mom ben o derecedeyim ilte ve farkında degilim çünkü unutuyorum eşim hatırlatıyor 😂
Blueeberryy Liddle_mom valla islere bi basliyorum aradan geciyo aa diyorum cocuk vardi icerde😆 buda uyaniyo aglamiyoda ellerini yaliyo geriniyo falan hatirlatmiyo kendini🤣🤣🤣