sutlukahve_ Kızlar yumurtam yeteri büyüklüğe ulasmadan çatladı 🙄böyle olunca gebelik tutmuyor değil mi bu aydan umitliydim olmadı 🥲
sutlukahve_ sutlukahve_ @Kivircik @umrumdadegil @Tomriscvn @Hatice4136 @Birbebisannesi @1Atlas_dunyam @tugces87 @Anneoluyorumm00 @Anonimb @Glsmshn
Birbebisannesi sutlukahve_ yinede dene umut her zaman vardır illa yumurtlamayı belirgin şekilde görmek gerekmez🌸 her zmaan inanıyorum buna
sutlukahve_ Birbebisannesi bilmiyorum ki umudum gitti valla en koyu olan günü de degerlendirmedm zaten 1 gün öncesi 1 gün sonrası
Birbebisannesi sutlukahve_ bazıları zaten pik olduktan sonrakide önemli diyor. En koyu günü değerlendirmeyende çok. Ya sonraki daha koyu olursa diye değerlendirmeyende var ve oluyor olacaksa
sutlukahve_ Birbebisannesi bende ertesi gün pik olur diye degerlendirmedm o da silik çıktı hepten minnak kurabiyeler sayfasına yazdım bende yumurtan yeteri kadar büyümeden çatlamış dedi öyle olunca da döllenme olmuyorms sanırım 🥹
Birbebisannesi sutlukahve_ dediğim gibi nasip. Allah ol derse olur sen yine birliktelik yap akışına bırak belkide pskolojik olarak olmuyor etkiliyorsun. Belkide akışına bıraksan olcak🌸
tarcinnnn24 sutlukahve_ merhaba, yazdığınıza kafam takıldı benimde salı günü pikti çarşamba silik çıktı benimde olgunlaşmadan çatlamış olabilir mi ?:/
sutlukahve_ Birbebisannesi ya işte o koyulukta çıktı ertesi gün silik çıktı o günü değerlendirim devam etmeye gerek varmı yani 2 gün arayla ilişki olmuş oldu dün değerlendirdim bugüne gerek varmı ki
sutlukahve_ Birbebisannesi teşekkür ederim canım artık nasip beklemekten başka bişey gelmiyor ben yinede test bitene kadar yapmaya devam edicem
Kelebekkkk34 sutlukahve_ canım ne diyim ki nasip artık olcağı varsa olur zaten belki yumurtalık büyümüştür Allah bilir bu kağıt parçasına bu kadar takılma bence nasip diye bişey var. bak ben hep pik gibi görüyorum ama artık takılmıyorum yapmayı bıraktım Allah a bıraktım belki tutmuştur belki tutmamıştır
sutlukahve_ Kelebekkkk34 bende o şekilde yapıyorum artık akışına bıraktım olduysa oldu olmadıysa elden gelen bişey yok
Kelebekkkk34 sutlukahve_ aynen olmadıysa da birdahaki ay denersin takviye alıp. Ben pikassos kullanıyorum mesela kullananlar iyi demişti doktor vermişti sen de danış doktora takviyeler versin
sutlukahve_ Kelebekkkk34 zaten benim doktorum tedavi başlatacak bana yumurtlama tembelliği varmış ama işte bı ümit benimki de
umrumdadegil sutlukahve_ canım dün değerlendirdin zaten sanırım o etkili olur eğer dediğin gibiyse ama bence yumurtlama olmadı gibi regl olana kadar teste devam et yinede
Anneoluyorumm00 sutlukahve_ testte biraz koyuluk var bence o günde yumurtlama olmuş olabilir, bazen testlerde tam koyuluk çıkmıyabiliyor, benim 20 gün yumurtlamam olmuştu sen teste devam et canim inşallah bulursun , değerlendir her türlü
sutlukahve_ Anneoluyorumm00 aynen devam ediyorm ama koyu cikqn günü degerlendirmedim bigun önce bigun sonrasını degerlendirdim olursa artık