ErsBegAs 17+0dayız bu gün kasıklarım ve karnımın çeşitli yerlerinde arada hemen bir vurup kaçma, sızı ve böyle hafif sanki oynaşmalar var sizce bebiş midir bu? Sızımsı vuruşumsu bir şey gibi sanki
KLORAKHANIM ErsBegAs tarife bak ahahahahsh güzel güzel vakit geçirme zamanı bir kaç aya oyun da oynamaya başlarsınız 🥲
ErsBegAs Liddle_mom böyle acıtacak mı canımı sızı gibi şimdiden 🤣 günde 10dan fazla hissediyorumdur diyorum hiç mi uyumuyosun
ErsBegAs Liddle_mom mesela şimdi bacak bacak üstüne attım bir sızı böyle ama sürmüyor 1 saniye bile vur çek gibi 🤣
ErsBegAs 1ErkekkkAnnesi oiiyy böyle sızımsı gibi mi hep özellikle dik oturmayınca sıkışınca hemen hissediyorum
1ErkekkkAnnesi ErsBegAs aslında o haftalar da böyle sanki yılan süzülürmüş gibi oluyordu canım acımıyordu öyle ileriki aylarda daha sık hissediyorsun zaten daha net ve şiddetli ama her gebelik bir olmuyor tabi 🌸
Asu_baby5 ErsBegAs Hamileyken bende 12.ci hafta itibariyle birşey kayıyor içimde diyordum meğerse oğlummuş o hıçkırıyormuş ve tekme atıyormuş küçük küçük böyle hissediyordum özellikle bacak bacak üzerine atınca benimde oluyordu bebektir o daha güçlü tekme ve yumruklara hazır ol özellikle kaburgalara vurunca yerinden fırlatacak ☺️
Liddle_mom ErsBegAs evet ya biz o halleri 14 te yaşadık şimdi içimden çıkmak istercesine hareket ediyo tekmeleri saymıyorum bile😂
cerengeredeli ErsBegAs göbeğimi sıkıştırinca kıpır kıpır vuruyor düzgün otur diye. Kocam bile oturmama kalkmama karışmaz bu velet içeriden ayar veriyor 😂
Liddle_mom ErsBegAs o haftalar tam düzenli olmuyo 20 den sonra falan düzenli hareket hissetmeye başladım ben daha erken her zaman hissedemessen endişe etme sakın
ErsBegAs Liddle_mom şu son 3 gündür bu hisleri yaşıyorum ilk üşüttüm vs sandım ama bu gün bariz hissediyorum defalarca
Liddle_mom ErsBegAs hissedersin canım artık zaten farkı anlıyosun bide tam tekme hissettiğinde elini koy oraya avcunda yankılanıyo gibi🥲
Liddle_mom ErsBegAs ben ilk zaman anlıyamadım sonra dedim yemin ederim tepikleniyom şuanda dedim elimi koyunca daha net anladım bide benim ilk bilmiyom nerden bilcem 😂 sonra anneme dedim koş koş bak heminle tekmeliyo dedim elini koydu hemen evet başlamış falan dedi kıstırırsın daha erken zaman🥲