Mucizeebeybi NurCeren00 Ahahhaha herkestw aynı galiba 😅 gece cin gibi geziyorum evde mide yanmasından o uyuyor horul horul ses yapıyorum bilerek 🤭
ikiz_annesi1 yenigebeyim aşırı aşırı sinir oluyorum yaa bazen agzina yapıştırasım geliyor sebepsiz yere 😄 Arada sırada yan yana falan otururken nefes almaaaa diye bağırıyorum yani o derece gıcık oluyorum 😂
Akidesekeri11 Kendisi oruç tutuyor ben tutmuyorum ona hazırlıyodum ve hep yiyordum onunla birlikte. Ama dün hazırlamadım ve tek başına yemiş bu yüzden gece küstüm ve tek uyudum kendime engel olamıyorum😂😂
Busra2013 Sevdanurr4 evde olmadigim gun acim yemedim demezmi😂😂😂resteuranta calision be adam yiyip gelsene eve gelip bide sandivic hazirliom sonuna kdrda konusuom😂😂😂
Mervecimmm yenigebeyim adama 38 haftadır komple gıcık oluyorum. Seni seviyorum dese bile küfür gibi geliyor 😂😂
beyzaakartal yenigebeyim çok kusma bulantı yaşadığım için haftalardır doğru düzgün yemek yemedim onun rahat rahat yanımda yemek yemesi sinirime dokunuyor hele bana yemeye çalış biraz diyor ya sanki küfür ediyor bana öyle sinir oluyorum
Tugba2794 yenigebeyim 35 haftalık hamıleyım ne rahat oturabılıyorum ne de rahat yatıp uyuyabılıyorum ağrılardan ve agırlık hissinden , ama esım yatar yatmaz rahatca uyuyor dıye sinir oluyorum 🤣🤣🤣
BetulSahin5444 yenigebeyim Kız bacım İlk üç neredeyse boşasam doymazdim 😂Hormonlardan galiba ne yapsa tahammül edemez olmuştum sonra geçti 🤭
Pnrshn yenigebeyim soruyu okuduğumda kahkaha attım. Bence olmayan yoktur. Bazen nefes alması bile sinirimi bozuyor yastıkla boğasım geliyo ajagahs 2 dk sonra da sevesim geliyo