Sevdanurr4 yenigebeyim aynısı şuan bende var ilk zamanlar yoktu bir kac haftadır başladı 16 haftalık olduk herşeyi gözüme batıyor sinir oluyorum sarılasım bile gelmiyor 😄😄
Busra2013 yenigebeyim adam acim diyor sanki ne demis hahahaha dovmedigim kaliyor cok gozume batiyor kibirdasa kavga ediom😂😂😂yuruyor mesela kizim agliyor sanki agir cekim yapiyormus gibi gelio bana hahaha
Geleneksel1anne yenigebeyim hormonlar halay çekiyor da ondan sen knca eziyet çekerken kmun rahat rahat hayatına bakmasına uyuz oluyosun ve bu doğurunca da geçmiyor 😂😂
Sevdanurr4 Busra2013 ay aynı ben acıktım diyince bana birşeyler oluyor her yaptığı gözüme batıyor hemen tersliyorum 😄😄
ibcmom yenigebeyim geçen sinirden kaç tane salatalık yediğini saydım. benden cok yeseydi kavga etcektim 😂bazen de o kadar asıgım ki keske alıp cigerime soksam 😂
Yogurtlupilav yenigebeyim hamilelikte değilde lohusalıkta böyle oluyor bende 😄 azıcık çekecekler yapacak birşey yok ☺️ büyük oğlumu eline verip verip evden yollamayı düşünüyorum 😄
hivda36 yenigebeyim Uyuz oluyorum vallahi yanımda oturmasindan bile haz etmiyorum siz düşünün adam yemekte benden peçete istiyor sanki canımı istiyor ama kocamı seviyorum bu hormandan kaynaklı galiba dün gece hiç bir sebep yokken saydirdim bana diyorki vallahi sen iyi değilsin 😃
Mucizeebeybi Sesli nefes alması, yanıma sigara içerek gelmesi, ben uyumaya çalışıyorken mide yanmasından uyuyamıyorum horul horul uyuyor olması çok gözüme batıyor😅
Busra2013 Sevdanurr4 evde olmadigim gun acim yemedim demezmi😂😂😂resteuranta calision be adam yiyip gelsene eve gelip bide sandivic hazirliom sonuna kdrda konusuom😂😂😂
Mucizeebeybi NurCeren00 Ahahhaha herkestw aynı galiba 😅 gece cin gibi geziyorum evde mide yanmasından o uyuyor horul horul ses yapıyorum bilerek 🤭