GirlandBoy_Mom Deleted33000 çarşamba gününe randevu aldım canım ordaki haftada farklı çıkacak büyük ihtimalle ondan tam şu haftadayım diyemiyorum
Deleted33000 GirlandBoy_Mom son adetine göre kaç haftaliksin ki hem ultrasondan çıkınca beni de bilgilendirebilir misin aceba seninde bebiş kilosu farklı çıkacak mi
Deleted33000 GirlandBoy_Mom boyunu söylemişti ama inan hatırlamıyorum ama kendi doktorumda 500 Gr çıkan bebiş detaylıca aynı gün 320 Gr gibi bişey çıkmıştı tam da hatırlamıyorum
GirlandBoy_Mom staRmama dün ben post açmıştım orda detaylı var canım bak istersen kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim diye soru sormuştum
Ceren1996 GirlandBoy_Mom bende 22+5 günlük hamileyim 22+3de detaylı yaptirdim 474 gram bebişim 26 cm boyumuz var 🧿🧿
GirlandBoy_Mom Ceren1996 maşallah canım uzun boylu ve tombiş olacak desene 🧿🧿sağlıcakla gelsin inşallah🤲
GirlandBoy_Mom Deleted33000 ne kadar fark var arada ya takılma canım 30 . Haftadan sonra önemli olan kilo konusunda
Deleted33000 GirlandBoy_Mom yok kilo için takilmiyorum pek benim diğer ikisi de oğlan 3200gr kızım da 3500 Gr doğmuştu onlarda da aynı böyle yemiyordum pek 🤣🤣🤣
Aysenur222 Yildirims2_ benimde aynı canım hergün kuruyemişe başladım sende başla col güzel kilo aldırıyır karışık bi tabak yiyom
Yildirims2_ Aysenur222 evet aslında yemem gerekiyor özellik kabak çekirdeği tuzsuz olandan ama canım hiç yemek istemiyor vicdanen rahat etmiyorum 😞