Deleted33000 GirlandBoy_Mom benim bünyem öyle canım diğer iki çocukta da ben zayifliyordum hamilelikte bebisler maşallah kilosu normal dogardi umarım bu da öyle olurbende kuruyemiş çok yedim özellikle badem muz kırmızı et ve hamur işi az da olsa yedim sebze hiç yiyemiyorum ama vicdan azabı çekiyorum
GirlandBoy_Mom Deleted33000 bende kilo verdim bebeğim kilo almış vicdan azabı bende çekiyordum çünkü bişey yiyemiyorum dün gittiğimde maksimum 350 gram olmuştur diye tahmin ediyordum yarım kilo diyince Nasıl yani dedim işte önden gidiyor tombul olacak dedi doktor şeker yüklemesini zorunlu tuttu ama düşünmüyorum şeker ile ilgili bi problemim yok şükür tahlillerim temiz
Deleted33000 GirlandBoy_Mom aynı bende o düşünceyle gitmiştim gerçekten sana doktor kaç hafta önden gittiğini söyledi mi bana 3 hafta ileride demişti benim içim rahat etmediği için şeker yükleme yaptıracağım çünkü karbonhidrat çok tüketiyorum yemek türü pek yiyemiyorum tiksindim herşeyden
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom evet canım normal inşallah bu da normal olur sezeryandan tırsıyorum biraz😂
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom bilmiyorum ya yapamam yani bakamam yarama korkuyorum normal yaptım ama dikişlerime hiç dokunmadım bakmadım bile
psymom 18+3 te 350 gr dı🩵 hangi doktora gitsek boyunun uzun olacağını söylüyor, eşimle de uzunuz zaten:)
psymom GirlandBoy_Mom çok teşekkür ederim camım amin inşallah hepimizin minnoşu sağlıkla gelsin 🙏🏻🙏🏻🌸
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom amin canım hep öyle diyorum zaten olacağı varsa oluyor zaten bebişler iyi olsunda🤲💕
GirlandBoy_Mom Deleted33000 şöyle aslında bi 20 bi 21 dedi ama 4 5 gün önden gidiyordu gelişimi hep işte detyalıya girince belli olacak tam haftam canım ben herşeyden yemeye çalışıyorum
Deleted33000 GirlandBoy_Mom detayliya ne zaman gireceksin ben 20haftanin içinde girdim ama oranın ölçümü ile normal doktorumun ölçümü farklı çıktı
GirlandBoy_Mom Deleted33000 çarşamba gününe randevu aldım canım ordaki haftada farklı çıkacak büyük ihtimalle ondan tam şu haftadayım diyemiyorum