maviportakal_ Kızlar hala doktoruma karar veremedim artık anlaşmak istiyorum lütfen Bursa’da olanlar yardımcı olabilir mi ? Jimer Nilüfer doruk ya da özel klinikte Fatoş deniz yiğittürke mi gitsem diye düşünüyorum tavsiyesi olanlar yazabilir mi?
eliff4 maviportakal_ Medicanada Sevde Nur Merte gittim bebeğim 24 günlük şuan sezeryan doğum yaptım ama doktorumdan çok memnunum güler yüzlü konuşkan doktor ultrasonda herşeyini anlatıyor bebeğin ilgileniyor Instagram hesabınada bakabilirsiniz 🌸
Minyonannecik maviportakal_ Nev Esentepe neşe kaplan karakaş bizim doktorumuz çok tatlı dilli ilgili biri
Ozgekiz maviportakal_ jimer hastane olarak da doktor olarak da iyi diyorlar. Ben eski doktorumla devam ediyorum. Nev fsm, neşe solak
Dnmzzeda maviportakal_ Ben senem Alkan Akalın’a gidiyordum doğum yaptım , lotus plaza da bazı hastanelerle anlaşmalı
Aalleeyynnaa Ben Dr.senem Alkan Akalın a gidiyorum. Lotus plaza da..3 hastane ile anlaşmalı. Çok çok memnunum.. 2.oglumu da 2.5 sene önce onunla doğurdum. Şimdi yine ona gidiyorumm. Kesinlikle tavsiye ederim
maviportakal_ Minyonannecik kendisine siteden randevu bulamıyorum çok duydum adını doğum ücretini biliyor musunuz hastanenin
Aalleeyynnaa maviportakal_ muayene 2.000 TL . Normal ve sezeryan doğum fiyatı farklı tabiki benim sezeryan olacağı için o fiyatları söyleyeyim. Jimer 43k Doruk 49k Medicana 45k
Gizemdemir96 Aalleeyynnaa bunlar güncel fiyat mı canım? Çünkü ben 2 gün önce sordum Jimer 88k Doruk 85k Medicana 75k dediler 10 muayene dahil fiyatlara
Ozgekiz maviportakal_ 1650 veriyoruz, doğum için de 40.000 dediler ama zam gelecekmiş. Bize doğum 90.000 a patlar gibi geliyor. Serklaji, iğnesi bilmem nesi…
Aalleeyynnaa Gizemdemir96 evet güncel fiyat ama benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastane ücretleri bunlar. Doktorum dışardan. Dr Senem Alkan Akalın. Lotus plazada. 2. Doğumu mu yapacağım onunla beraber. Çok çok memnunum