MhysaTheGreat ayseayseaysee azerbaycanlı bi kadın doğumcu var instagramda kesin görmüşsünüzdür normal doğumların çoğunda elinde yağ var 😂😂
ayseayseaysee MhysaTheGreat annem de oradan görüp ben yaptım mı dedi acaba bana 😂 ben görmedim o doktoru
ayseayseaysee Selinselinselin ay tuz karbonat falan o kadar kocamadı daha beynim 😂 doktorum kafa birisi muhtemelen o da yağlanıp gelir karşılıklı güreşiriz 😂
Selinselinselin ayseayseaysee yaa Allah iyiliğnizi versin 😂😂 hamile kafası diyorum buna bence hormonlar işte 😂😂
ayseayseaysee tecrubeliiannee amaç çıkışı kolaylaştırmak değilmiş sanırım. Çıkış yerini yağlayıp ya da işte masaj yapıp yırtığı engellemekmiş
Nurnur2 ayseayseaysee benim ebem perine masajı önerdi ve ben yapıyorum enfeksiyon gibi bir durumum olmadı 🙂 bu arada ebem özel yani hastanede doktor ebe pek böyle bir şey söylemezler ilk kızımda da özele gitmiştim hiç böyle bir şey dememiştiler
ayseayseaysee Nurnur2 ben de şimdi bir ebe ile görüştüm perine masajını anlatacak gerçekten böyle bir uygulama varmış. Tabi ki zeytinyağı ile değil ama uygun yağlarla yapılabiliyormuş
Nurnur2 ayseayseaysee zeytinyağlı pamuk yapıp perine bölgesine konuluyor o kısmı yumuşatmak için ebem söyledi yine
Mylittlemoon Benim kendi doktorum hastane cantama eklememi soylemisti zeytinyagini doguma gelirken getir diye. Doktorunuzun tavrina bagli yani ama uygulanan bir sey
ayseayseaysee Mylittlemoon doktorumun tutumunun kötü olacağını düşünmüyorum, eğer mantıksız bir uygulamaysa sabırla anlatır sebebini. Doğum çantamı hazırladım ama 2 hafta sonraki 35.hafta kontrolümde mutlaka soracağım
Girlmama ayseayseaysee doktor güreş mi var diyebilir düşünsene sen doktorsun ve hastan sana beni yağlayın diyo 🤣
Girlmama ayseayseaysee kız ortam gergin olmuyor en azından sezeryan doğumda şarkılar türküler sohbet muhabbet oluyor genelde
Belinayumay ayseayseaysee bana direk doktorum söyledi yanında az bisey zeytinyağı getirirsen iyi olur.eniyi kayganlastirici zeytinyağı dedi bende goturcem 38+1 im normal dogumum olacak nasipse
Anneyimmmben ayseayseaysee 25 sene önce doğum yapan komşum da zeytinyağı ile yaglanarak evde doğum yapmış, ama şöyle bir durum var hastanede ebe vajinayi zaten siz ikinip sancı çekerken jelle yumuşatıyor ki bebeğin suyu da aynı görevi görüyor