Kahvesever12 Munse benimde doğum pozisyonu kanala girmek üzereymiş çatı muayenesi felan da oldum ama sancı açılma nişan vs hiçbirsey yok iri gidiyor ama böyle giderse suniyle normal doğumu başlatabilir muhtemelen
Munse Kubra3454 sürekli annemi bunaltıyorum diyorum nasıl anlıcam anne diye kadın sürekli anlarsın anlaşılmayacak gibi olmuyor diyor 😂
Kahvesever12 Munse 37+2 de bu kıloydu benim ki . Doktor açılma var mı diye bakmıştı orda anladım doğumu biraz başım dönmüştü. Gün geçtikçe de korkuyorum daha zorlaşır iri bebek doğumu diye 🥲
Kubra3454 Munse benim doktorda aynısını dedi doğum sancısını anlamaman mümkün değil dedi iyice korktum 😀
Simge48ulug Munse ben de tuavletimin geldiğini anlamiyorum o yüzden bir yerde durduk yere azar azar su akiyor sonradan anlıyorum tuvaletin olduğunu. Nasil anlicaz ya 39 haftadayim bu arada , evde fln doğurmasam bari🤣
Munse Kahvesever12 4 kiloya kadar normal demişlerdi hastanede, başta benimde hızlı ilerliyprdu, son iki haftadır 200 gr almıştı sadece bana bi rahatlama geldi 😬
Hulu61 Tugcemiss- İlk pembe günlük pedi dolduracak kadar akıntım geldi Şuan sancılarım var düzensiz ama sancı sonrası pembe akıntı geliyor az az nişan böyle birşey mi ?
Kahvesever12 Hulu61 canım büyük ihtimalle nişanın gelmiş arkadaşımın da aynı bu şekilde gelmişti doktora bilgi verdi ama nişan geldikten sonra saatler sonra da 1 hafta sonrada doğum olabiliyormuş sancı sıklığını takıp et şimdi 🌸
Womanmom15 Hulu61 vajinal muayene sonrası da geliyor kahverengi kanama kan vs ama nişan gelince bişey yapmiyolar sanci vs açılma önemli benim vajinal muayeneden sonra kanama. Olmuştu 3 cm açıklık vardı bişey yapmadılar düzenli kasılma ve ağrı önemli
Kahvesever12 Munse bşr haftada 550 gram almış benim ki doktor uyardı yemene biraz dikkat et son haftalar doğumun zorlaşır diye. Yemesem tansiyonum düşüyor hiç belirtim de yok korkuyorum gün geçtikçe bir avazda kolaylıkla atlatalım kavuşalım inşallah mınık ınsanlarımıza 🥹💕
Munse Kahvesever12 🙏🏼 inşallah. Benim ı haftalarda iştahım çoktu ağzım boş durmuyordu resmen 38 haftanın ortalarından iştahım kapandı birden. Doğum yaklaştı bir arkadaşımda da aynısı olmuştu
medihaesra 4147 ben de hayatımda yemediğim kadar tatlı yedim hamilelik boyunca. Şu an 36+1’iz birkaç gündür tatlı görmek istemiyorum. En fazla meyve tüketiyorum. Doğumun yakın olduğuna işaret eder mi 😄
Kahvesever12 Hulu61 sabaha kadar bekleyebiliyorsanız bekleyin ama doktorunuza haber verin muhakkak bilgisi olsun sancı ne kadar arttığında giderseniz o kadar iyi olur orda da açılma beklenicek çünkü