Mervesp Hizliveofkeli o da değişikmiş canım ya sana bir şey soracağım bu awox markasının kendine ait çizgisi var mı
Akseec babygirl02 hic sanmiyorum canim kesin yine benim gozler gormek istedigi icin goruyordur ama yarin ogrencez bakalim hic oldu gibi gelmiyo bana 😁
Hizliveofkeli Hizliveofkeli ya ben ilk defa bu ay kullandığım için benimkilerde hep hayalet çizgi vardı. Buraya attım oluyor böyle çizgi diyenler oldu ama böyle çizgi oluyorsa neden güvenilir test desinler.
Akseec babygirl02 canim herkesin testi koyu cikmis bende incecik cizgiler var belki ben oyle goruyorum bilmiyorum ama bana negatif gibi geliyo ya hayirlisi yarin ogrencez bakalim
babygirl02 Akseec silik çizgiyle öğrenen de var canım bende böyle bile değildi bence tuttu seninki hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyorum
Akseec babygirl02 insallah canim ben negatif gozuyle bakiyorum ama pozitif olursam surpriz olacak 😄 sonucum cikinca seni etiketlerim
Akseec Glcanky bu da sabah testim ilk idrar ama o kadar cok yalanci pozitif gordum ki inanasim gelmiyo bi de ben gormek istedigim icin mi goruyorum diyorum😄