Akseec Kizlar asilama oldum bugun 12. Gunuydu softec test yaptim ilk bastan beri ince cizgi var kuruyunca birazdaha belirginlesti bi bakar misiniz?
Hizliveofkeli Ben bunun kaset testini kullandım geçen ay çok iyiydi. Hiç yalancı ya da kuruma çıkarmadı. Yine de başka marka ile teyit edip kan verin bence.
Akseec Hizliveofkeli erken gebeligi icinde ayni seyi söylüyorlar canim cizgide var ama bilmiyorum bakalim yarin kanda belli olcak insallah dogru gosteriyodur🙏🏻
Hizliveofkeli Akseec evet iyi bir test hatta kaset testinde çok çok silik bi çizgi görmüştüm bikaç gün sonra 10 çıktı değerim. Baya bi hassas bence. İnşallah seninki de pozitif çıkacaktır 🌸 yok yere umut vermek istemem ama öyle hissediyorum.
rabiayy Akseec inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım, bir kaç gün daha bekle istersen kan vermek için. Bat kaç
Akseec Hizliveofkeli cizgi var ama kameraya gosteremiyorum resmen ya oyle bi silik. İnsallah yanilmiyorumdur o kadar umitsizim ki dun butun gun oturdum agladim insallah dogru cikar yarin kan gunum çok teşekkür ederim🤲🏻💗
Akseec rabiayy amin canim cok sagol ben asilama oldum doktor yarin kan vermemi soyledi mecbur vercem🌹