umrumdadegil sutlukahve_ bana pik gibi gelmedi canım ama yine de değerlendir sen bu günü bir de bu markanın gebelik testi yalancı pozitif veriyordu bu da sıkıntılı mı bilmiyorum
sutlukahve_ Asenurr Hulya4646 umrumdadegil mrp2023 AAselinannesi06 Ebruli1903 Lavinyam06 Baksanıza son hali
sutlukahve_ Hulya4646 ya ben normalde innovita yapıyorum dün pike yakındı bugün silik oldu bide bunu deneyeyim dedim buda böyle çıktı
sutlukahve_ umrumdadegil ya innovita kullanıyorum ben normalde ama biliyosun başıma geleni dün pik olmaya yakınken silik çıktı bugün bende anlayamadım o yüzden elimde bu vardı bide bunu deneyeyim dedim
umrumdadegil sutlukahve_ sen yine yapmaya devam et bulabilirsen yarın eski testin markasıyla devam et bence
sutlukahve_ umrumdadegil o elimde daha var zaten yarın devam edicem birde bunu deneyeyim diye yaptım ya aslında
sutlukahve_ umrumdadegil bende tembellik varmış yeni öğrendim pike yakın çıkınca havaya ucmustum da cakilmam çabuk sürdü 😂
umrumdadegil sutlukahve_ çok stres yapma etkiliyor gebe kalmayı akışına bırak inşallah göreceksin yumurtlamayı 💜
sutlukahve_ Lavinyam06 ya benim öyle gibiydi dün ama pik olmadan çizgi tekrar siliklesti kimi o pikti diyor kimi değildi diyor valla allak bullak oldum