Gamzeli_03 Ssema07 genel de migros gibi büyük marketler de oluyor büyük migros da kesin vardır luna parkın orada ki
Naazli Ssema07 bulursan banada haber verirmisin bende uzun zamandır arıyorum ama bulamadım. Antalyada bulursan ordan alırım bende
minikkurabiyelerinannesi Ssema07 tam ismini bilmiyorum ama hamileler için bi site vardı ya aşeren anneler bişeyler alıyordu 🙈 ismini bilen yardımcı olsun arkadaşa 🙈
Ssema07 tugcebaby1 karpuz pazar günü kent meydanının ordaki pazarda 3 4 haftadır var aklınızda bulunsun
Mercan0652 tugcebaby1 ay benimde dün karpuz aklıma geldi ama bu lanet olası yerde yokkk malesef sessizce içime gömdüm 😂
edaddk Ssema07 ben 22haftalık hamileyim aşerdiğim tek şey başından beri canım şeftali istiyor dondurulmuş aldım fakat asla tadı yok çözülünce çürüyo direk buzlu yiyemediğim için ziyan oldu nisan ortası gibi gelir dedi manav onu bekliyorum şimdi
Mercan0652 tugcebaby1 Urfa’nın sivereğinde 😅 valla hiç zannetmiyorum ama bazen migroslara geliyor arada bakmak lazım
tugcebaby1 Mercan0652 evet evet migrosa bakın orda oluyor hatta numaranızı verın aşeriyorum hamileyim die
Ssema07 Naazli merhaba az önce yedim ama boşuna almayın hiç şeftali tadı gelmiyor zamanını beklemek en iyisi sanırım