bsrakry Erken gebelik testi çok silik çıktı acaba hamile miyimm. Görsel ekleyemiyorum nasıl göstereceğim🫣
bsrakry 1ErkekkkAnnesi 6 gün var. Belirli belirsiz ama arkadaşımla görüntülü konuşurken o da gördü. Ben flaşla bakınca görüyorum. Görüntü nasıl ekleyebilirim ki buraya
_Gizem__98 bsrakry üst çizgi var ya sol köşede orda resim yükle yazıyor ona tıkla resmi seç link çıkıyor linki kopyala yapıştır post yerine
bsrakry _Gizem__98 ay çok teşekkür ederim resmi atıyorum nolur bir şey söyleyin 2 tane düşük yaptım. Biri daha 2 ay oldu. Heyecandan ölücem
_Gizem__98 bsrakry hayalet çizgi var gibi adetine daha 6 gün mu var? Çok yenidir gebelik kan ver belli olur inşallah vardır kuzum ama hayalet çizgiyi gördüm ben
Busranur_mnts var gibi adetine de daha var her sabah test yap bakalım koyulaşacak mı değer arttıkça koyulaşır
Tugba2005 Çok silik bende anlayamadım. Benim 3 gün gecikti dün yaptım ama çok belirgindi. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın
bsrakry _Gizem__98 evet hayalet bir çizgi var gibi orada benim de kafam karıştı. Kanda görünür mü ki acaba?
bsrakry _Gizem__98 doktora attım testi doktor negatif dedi acaba o hayalet çizgiyi mi görmedi anlamadım 😒
bsrakry _Gizem__98 valla senin gördüğün o hayaleti ben de gördüm hatta Caba ben mi yanlış görüyorum diye buraya attım. Daha önce 2 düşüğüm olduğu için genetik test vermiştik pıhtılaşma çıkınca doktor hemen evde test yapınca gel demişti. Attım doktora buraya attığım görseli ne yapmam gerekiyor diye. Doktor test negatif dedi. Anlamadım ben de gerçekten ama çok tedirginim🥺
_bebegimibekliyorum_ bsrakry hamilelik var, test yapcanıza kadar kan verin ve hemen doktora koşun bence. benim ilk hamileliğimdede doktor öğrendiğin gibi gel demişti ve gidince hap ve iğne başlamıştık sağlıkla doğurdum çok şükür. hiç beklemeyin kan verin