Esrakzly Pelnztrk ay evet az önce anneme söyledim de poposu asagidyamis dedi🤭😅 bende dotkor deidignde seviniyorum ki başı aşağıda 😅 o kadar stres yaptım ki saglik okudum halbuki ne zamana kadar dönmezse sezeryan kararı veriliyor
Pelnztrk Esrakzly valla ben salı gittim doktora, bana 20 mart dedi suyum biraz sınırda galiba azalırsa çok erkende alırız dedi. Ama sezeryan günü atıyorum bebek dönmüş olursa sezeryanı iptal eder normale alırım seni dediydi sağolsun. Bakalım 🥹
AnayimBenAna_ Tazeanne74 planlı sezaryene ilk defa gireceğim bende aşırı heyecanlıyım bakalım saat falan bu hafta pazartesi belli olucak 🤭 ilkim planlıydı ama aniden geldi kızım anlamadım ne oldu ne bitti
Tazeanne74 AnayimBenAna_ ben de ilki genel anestezi olmuştum 2. de spiral olucam yatış işlemleri herseyimiz hazır salı günü nst düzenli sanci cikti ağlarım kasılmalarim vardı ben de hissediyordum.Bebek baş aşağı dönmüş dedi doktorum.Dikkat et dedi erken de gelebilir dedi bekliyoruz 💕🦋 Zamanın da sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler evlatlarımız 🌸
AnayimBenAna_ Tazeanne74 benimki makat geliş nst temiz çıktı bakalım pazartesi gidicez kontrole bizde inşallah sağlıkla doğsunlar 🌸♥️
AnayimBenAna_ Tazeanne74 ay evet kızım büyüdü artık o bile diyor merak etme anne çıkıcak karnından kardeşim geçicek ağrıların 😂
Rafaelli 051020antalya ben 32 haftamin sonunda kontrolde bebeyin haftasinda onde oldugunu ogrendim 34 35hafta kilosuda 2.5 +-200, bebek ters geliş🫥🫥10gun sonra tekrar kontrolum var bakalim donucekmi
Girlmama 051020antalya ben çok heyecanlıyım hediyelikler çikolata ve bebeğin kıyafetinde değişiklik yaptım siparişlerimi bekliyorum 14 mart sabah 8 de doğumumuz 🤗