gizem_esmr Merve8155 evet bende bir kac gun koyulasmasini takip edicem insallah guzel ilerlerse kan veririm🩷
gizem_esmr Mervesp yani resimdeki gibi silik cizgi olarak baktigimda hemen gorunuyor tabi daha 6 gun var bir iki gun koyulasicak mi diye takip edicem testleri yedeklemistim 🩷
Hizliveofkeli Benim de böyleydi aynı testim 10 çıktı değerim. Kan verin pozitif inşallah 🌸 ben de 3 ay önce kimyasal geçirdim 😞
gizem_esmr Hizliveofkeli insallah saglikli artar 💖 kimyasal saglikli gebeligin habercisi demisti doktorum 🙏🏼
Hizliveofkeli gizem_esmr evet aynısını bana da söyledi. Bugün bat günün 122 oldu çok şükür 🙏 darısı da sana olsun inşallah
gizem_esmr Sizdenbirii1 ovulasyon testleri strese sokuyor beni o yuzden sadece uygulama uzerinden takip ettim 19-26 subat yumurtlama donemi 24’ü en yuksek gosteriyordu 🙏🏼🩷
Busranur_mnts Hayırlı olsun her gün koyulaşır takip edin erken beta vermek geriyor insanı adet zamanı da verebilirsiniz nasıl isterseniz 🥰
gizem_esmr Busranur_mnts evet 1 kimyasalim oldu 3 ay once beta 10’la ogrenmistim kan vermekten kollarim morarmisti artik sonucta uzunce erken ogrenmek yoruyor insani bu sefer sabretmeyi ogrendim 🩷
gizem_esmr Mervesp  evet canim bugun boyle iyice koyulasti kapagi acmama gerek kalmadi 🥹🩷