sutlukahve_ Kizlar dün pike baya yakın çıkmıştı akşamına tekrar silik oldu bugün de yine silik noldu ben anlamadım yumurtlama mi değil mi en alttakini bugün onun üstü dün akşam üçüncü siradaki dün bu saatlerde yaptığım test
Nursotu sutlukahve_ benimde senin gibi ya bugün 22 . Gün dün sanki koyulaştı gibiydi sevindim bugün yine silik 😒
Cicekbahcesi12 Pik olmamis canim henuz bat ne zamandi ? Bu arada bende pikten iki gun once pike yakin gordum bir onceki gun silik gordum o gun yumurtlamayi beklerken🤦♀️ ama 3. Gun yumurtlamayi gormustum
sutlukahve_ adatuna birisi dünkü teste pik dedi hatta ben öyle hamile kaldım şuan hamileyim dedi aklım karıştı iyice ya
sutlukahve_ Nursotu ay inşallah yumurtlama olur minnak kurabiyeler sayfasi bizimkiler gibi olanı pik demiş bak ekliycem sen dünü degerlendirdinmi
sutlukahve_ Nursotu valla dün yumurtlamaysa bile ben degerlendirmedim bigun öncesinin degerlendirmistik bugün degerlendircem bide
sutlukahve_ Dilan-dag işte pik değildi pike yakındı o aslında ikisi aynı koyulukta değildi herkes bana pik değil dedi bende degerlendirmedim 🙄bigun oncesini degerlendirmistim bide aynı gün akşam yine silik oldu bu kadar çabuk çatlamaz bence
Nursotu sutlukahve_ inşallah tutar ya 🤲 bende PCos yok hatta değerlerimde çok iyi çok şükür her ay adet görüyorum ama düzensiz maalesef ortalama 27 gün ama 22 25 oluyor hatta gecen ay 42. Gün adet oldum
Dilan-dag sutlukahve_ yani bilmiyorum ama benim takip ettiğim sayfada bu tonlarda bile olsa değerlendirmek gerektiğini söylüyorlardı ben bi gebenin günlüğünü takip ediyorum bu yüzden pik bence