agustosboceklerim2 Bu aylarda doğum yapacak anneler.. Bebislerinizin tahmini doğum tarihi nedir uygulamaya göre ve kaç haftalık hamilesiniz 🤰🏻
minnakhanimmm agustosboceklerim2 12+6 haftalık hamileyim cinsiyetimiz belli 9 Eylül gösteriyor uygulama
agustosboceklerim2 Emumi Cemreaden777 Zeynepkab smgeem minnakhanimmm Mevsim5 Beyzanrcnp Evrim-96 tahamommy hulya4627 Mltmzngn susi2 Minikmucizem12 Budak41 Gzd24 Selim_Alparslan ynzl Talentedmom Bek15 Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Mevsim5 Bek15 Bek15 Talentedmom ynzl Selim_Alparslan Gzd24 Budak41 Minikmucizem12 susi2 Mltmzngn hulya4627 tahamommy Mucize_annesi38 Burcutku @"Evrim @“ynzl”#p3599433096″ Beyzanrcnp ynzl minnakhanimmm smgeem Zeynepkab Cemreaden777 agustosboceklerim2 Emumi Nasıl gidiyor kızlar hangi meyve oldunuz, ilk trimesterin sıkıntıları bitti mi, kilolar ne durumda ? Buyrun sohbete 🌸
Burcutku minnakhanimmm bende sizinle aynıyım banada doktor 9eylül dedi Cinsiyetiniz ne sizin benım doktorum bi tahmınde bulundu ama net değil dedi
Beyzanrcnp Bana cinsiyet söylemediler 13 hafta zaten bebeğim hep arkası dönük oluyor her ultrasonda doğum bilmiyorum
agustosboceklerim2 Beyzanrcnp doktorum bana güçlü öksürün diyo oksurunce resmen ultrason da takla attı yön degistiyor cinsiyeti görebilmek için
Evrim-96 11+4 20 eylül gösteriyor uygulama ama daha doktorum bir şey demedi merak ediyorum bende ilk gebeliğim
Mevsim5 Mucize_annesi38 aa benim doktorum da 14 eylül dedi. Amaan bunlar zaten çok tutmuyor bebişkolar ne zaman isterse o zaman geliyor 🥰 sizin cinsiyet belli mi
tahamommy agustosboceklerim2 10+1 🥰 26 eylül gösteriyor bi 5 gün erken gelirse iyidir yaa başak olsun isterim 😅
hulya4627 12+5 iz bizde 12 Eylül görünüyor ama sezeryan olacağı içi ağustos Sonu eylül başı gibi olur
Mltmzngn Ben de 13+4’teyim 7 eylül görülüyor doğum ama tabi bebek belirliyor geleceği tarihi. Vajinal/sezaryen doğum faktörü de var. Eylülün ilk haftası kavuşacağız birbirimize gibi ama 🥰
Mevsim5 Mucize_annesi38 Fetal dna yapmıştık biz kızımız olacak 🥰 inşallah sizin de gönlünüzden geçen olur